2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه میگفت راحت میتونم زنمو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 47 پست

یکی دوباربدون خبریواشکی برو نزدیک اموزشگاه پنهونی چک کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینکه مختلطه خب طبیعیه و اصلا مشکلی نیستاما وقتی یه آدم اینقدر ضایع دست و پاش رو گم می کنه صدرصد یه ...

عزیزم منظورم به اسی بود چطور شوهرش گفته اقاهستن باور کرده ،آخه مگه میشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا شما بگید یعنی بخاطر حساسیت من دروغ گفتهکه اقانیا خیانت میکرده

دروغ و بیخیال عزیزم ،ببخشید اینو میگم ولی شوهرت کلا سروگوشش میجنبه ..از این مرداست که اعتماد کردن بهش سخته..اگه رفیق بازم باشه که دیگه بدتر ..بنظرم یه عمر زندگیه بشین باهاش حرف بزن ..ببخشید اگه بخاطر حساسیت شما هم باشه دلیل نداره دروغ بگه اینا بهانه س،خیانتم میکرده نمیتونی ثابت کنی ..خودم اطرافیانم نمونه ش و داشتم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......