2777
2789

الان میفهمم چی میگفته و من اون یکسال چقدر خودمو زده بودم به خریت مااینستامون یکی بود من رو جدا کرد

از پیجش ازاینجا باید میفهمیدم چه خبره

بعدم رفت. کلاس گیتار و تاکید داشت همه آقایون هستن چون منم تازه ازدواج کرده بودیم حوصلم سر میرفت

منو نمیبرد تااینکه یروز مامانم اومد خونمون

گفت بریم یه دور بزنیم بعد ادرس بگیریم ببرمت کلاس شوهرت منم به شوهرم پیام دادم که داریم میایم کلاست 

مثل کسایکه دست پاچه شدن واسترس گرفتن

کلی پیام داد نه نیاین نیاین 

ولی مااسمشو  اسم آموزشگاه پیدا کردیم و رفتیم شوهرم رفته بود

ولی اونجا کلی دختر بود که تنها پسر داخلشون

شوهر من بوده 

یکی دخترا تافهمید خانوم اینم دست پاچه شد

و فوری زنگ زد برا شوهرم 

و رمزی حرف زد ولی من و مامانم قشنگ صدای

پشت تلفن تشخیص دادیم شوهرمه 

وباهمه بچهای اونجا همدست شده بود که

اگر خانوم من اومد اینجا بگید بااستادش رفته

گفته بود زن من شکاکه شکاک نبودم فقط

غیرتی بودم و دسش روشد که کلی دخترم بوده

ولی منو نمیبرده ودیگه بهش اعتماد ندارم

چون میگفتم منم تو خونه تنهام باهم بریم 

اگر حقیقت میگفت هیچوقتم گیر نمیدادم

ولی الان بدتر شدم و تو هیچ کاری بهش اعتماد ندارم

وهرچی بگه باور نمیکنم اول دنبال اینم پیگیربشم وقتی با چشام دیدم بعد باور کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم چقدر نامرد 🥺🥺🥺

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حق داری. دلیلی نداشته دروغ بگه. مگه اینکه چیزیو پنهون می کرده

الان فقط میگه چون تو بفهمی دخترن بهت دروغ گفتم چون نمیزاری برم 

ولی من تاکید دارم پیرینت مکالمه گوشیش بگیرم 

شوهرت چه نفعی برا زنای اونجا داشته که بخوان رمزی بهش بگن یعنی این چه حد از صمیمیته با اونا

به نظرم منطقی نیست

چون چرا پیام نداده و جلوت زنگ زده

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

حالا بشین باهاش حرف بزن بعضی مردها بخاطر تربیت غلط، خوب بار نیامدندلیل دروغش را بپرساول زندگیحرمتها ...

میگه چون تو ناراحت میشدی دختر هست دروغ گفتم

چون نمیزاشتی برم ولی جون مامانم خیانتی نکردم

منم ب شوهرم اصلا اعتماد ندارم اصلا هاااااا 

امروز هم ساعت نه صب بیدار شده تیپ زد رفت دورهمی فانیلاس باغ پسرم هر چی گریه کرد نبردش فک کن نه صب کسی میره دورهمی 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست