2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 229 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا بیشتر از دوبار خواستم خودم بکشم هیچکدوم از اینا رو استفاده نمیکنم مشکل اینه ادمای روانی ه ...

خب قبول كردن نكردن اون آقا مهم نيست اگر پرونده پزشكي داشته باشه

منتهي اينها بچه دارن ، فكر نكنم بشه كاري كرد

من قصدمجدایی فقط بخاطر پسرم میترسم ک بعد از هفت سالگی بیاد بگیره

اگه ثابت کنی از لحاظ عقلی مشکل داره حضانت بچه می رسه به والد دیگه ببین یه کاری کن بتونی مدرک جمع کنی اتفاقا امروز برو بیرون بهونه خوبی برا مدرکه و خودت باید جمع کنی راه سختی جلو روته ولی ممکن هس🌹💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خب قبول كردن نكردن اون آقا مهم نيست اگر پرونده پزشكي داشته باشهمنتهي اينها بچه دارن ، فكر نكنم بشه ك ...

خب وقتی قبول نکنه و کسی نبره شوهر ایشون دکتر چه پرونده ای ممکنه داشته باشه اخه گلم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان خونه پدرش مستقل نمیشه دادگاه نمیگه تو ی اتاق جدا زندگی میکنین

دادگاه غلط میکنه 

شما بری دیوونگیشو ثابت کنی دادگاه طلاقتم میده حضانتم میده بهت، فقط کافیه به قاضی بگی تا قاضی ارجاع بده پزشک قانونی اونا تائید کنن

فعلا عجله نکن برای طلاق وقت زیاده الان تا میتونی مدرک جمع کن فقط ، مدارک پزشکی و اینا، هر چی فاکتور خرید داری طلا داری جمع کن هر وقت خواستی بری با خودت ببر ، با وکیل خوب مشورت کن

در ضمن بشین خوب فکراتو بکن که آیا واقعا میخوای طلاق بگیری یا نه ؟ چون اگه پات به دادگاه باز شه این مشکلات اونجا بیان شه دیگه کار از کار میگذره آشتی کنیدم دیگه احتراما از بین رفته فایده ای نداره بدتر میشه که بهتر نمیشه البته اگه احترامی مونده باشه

خدا منو ببخشه ولی مردا شیطانن حقشونه یه مدرک دیگه برات میخوام جور کنم بهش پیام بده تو پیامات به خودکشیاش اشاره کن تا تائید کنه که آره خودکشی کردم به این دلیل

میتونی تو دادگاه اینم بعنوان مدرک از اپراتور استعلام بگیری ببری

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اسي گفت داره

خب اگه پرونده داره که وضعیت بهتره می تونه از همین استفاده کنه نیازی هم به اضافه کاری نیس