2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2601 بازدید | 229 پست
هینی ننوشته فقط خودکشی با قرص کرده رو طبق گفته خودش نوشته ک بخاطر نزاع خانوادگی یا شرط بندی نوشته

با يه وكيل صحبت كن

به نظرم بتوني با همين يه كاري بكني

اما يادت باشه: با اثبات فريب در ازدواج، عقدتون فسخ ميشه!!!! و اينطور نيست كه حق و حقوقي بهت برسه احتمالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خونه پدرش مستقل نمیشه دادگاه نمیگه تو ی اتاق جدا زندگی میکنین

خونه در صورتی مستقل حساب میشه که سرویس بهداشتی مستقل داشته باشه نه حمام اشتراکی. حتی اگر قصدت جدایی نیست بهتره اول یه دادخواست الزام زوج به تهیه منزل مستقل بدی. 

خونه در صورتی مستقل حساب میشه که سرویس بهداشتی مستقل داشته باشه نه حمام اشتراکی. حتی اگر قصدت جدایی ...

من قصدمجدایی فقط بخاطر پسرم میترسم ک بعد از هفت سالگی بیاد بگیره 

گفتم كهعقد ازدواج باطل ميشه و تمامهمراه با اون مهريه و همه چي هم منتفي ميشه اما بدون مشكل جدا ميشي ا ...

چرا فریب خورده منم عذاب کشیده منم حق حقوقموک نمیده این چ قانونیه اخه

بچم‌ چی میترسم ببرم بیاد بگیره

میگم ک انگار دوستش داری ک خ نمیترسی ازش

دگ وقتی میگی خودکشی کرده ماهم دلمون واسش میخواد بسوزه ولی همش داره میزنه تو رو هم انگارر

خب خونه پدر مادرت به زور میتونه بیاد تو؟

حتی اگ ی نامه بزاری بنظرم باحترام علتم بگی  دگ حق دیوونه بازی نداره و باید منطقی بیاد حرف بزنه 

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

من قصدمجدایی فقط بخاطر پسرم میترسم ک بعد از هفت سالگی بیاد بگیره

اول همون دادخواست الزام زوج به تهیه منزل مستقل رو بده بعد از اینکه رای آوردی اگر برات خونه تهیه نکرد با همون رای میتونی راحت جدا بشی یا بدون اینکه بتونه برات حکم تمکین بگیره بری خونه پدرت و ازش نفقه هم بگیری. کسی از آینده خبر نداره تویه این گرونی و تورم بدون پول و بدون شغل خانوادت اگر قبولت کنن باید خداتو شکر کنی توقع داری بچت رو هم نگه دارن؟ از رویه تجربه بهت میگم بچه رو ببری چند وقت بعد خودت به پدرش پس میدی مگر اینکه شاغل بشی یا پول داشته باشی

گفتي دو بار خودكشي كردهاحتمالا بيماري رواني داره و پرونده پزشكيبگرد اونو پيدا كنببين دارويي چيزي پيد ...

من تا حالا بیشتر از دوبار خواستم خودم بکشم هیچکدوم از اینا رو استفاده نمیکنم مشکل اینه ادمای روانی هیچوقت قبول نمیکنن مشکل دارن 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست