2777
2789
عنوان

حکم تمکین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 229 پست
خب اگه پرونده داره که وضعیت بهتره می تونه از همین استفاده کنه نیازی هم به اضافه کاری نیس

ولي بايد ببينه به چه دردش ميخوره؟ الان من كمي سرچ كردم، نهايت ٥ سال وقت داشته از اين پرونده استفاده كنه كه نكرده! فكر نكنم مشكل رواني شوهرش به دردش بخوره ديگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بیمارستان ک خودکشی کرد معدشوشوستشو دادن

اگه بتونی ثابت کنی خودکشی بوده چرا تو پرونده اش چی نوشتن دقیقا اما اسی باور کن اونم تاخت فشار روانی زیادی هس نمی تونید اشتی کنید می ترسم بلایی سر خودش بیاره

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

دیک نمیخوام اینجا بمونم

خب برو خونه پدرت برای مهریه ت اقدام کن

درخواست طلاق بدی هیچی بهت تعلق نمیگیره هیچ بچتم ازت میگیره طلاقتم نمیده شاید بعد ۲ سال ۳ سال ۴ سال بتونی طلاق بگیری

درخواست طلاق از سوی خانم بی معنیه انگار که درخواست مینویسی میندازی تو جوب فایده نداره باید شوهرت درخواست بده وقتتو هدر نده شما اول فقط مهریتو بزار اجرا هر چی داره رو توقیف کن به قسمت طلاقم میرسی طلاق مراحل داره عجله نکن پروسه طولانیه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اگه بتونی ثابت کنی خودکشی بوده چرا تو پرونده اش چی نوشتن دقیقا اما اسی باور کن اونم تاخت فشار روانی ...

بلایی سر من نیاره هر چی میگم تهدید ب مرگ میکنه یا میگ با ماشین پرتت میکنم دره

اگه ثابت کنی از لحاظ عقلی مشکل داره حضانت بچه می رسه به والد دیگه ببین یه کاری کن بتونی مدرک جمع کنی ...

فحس میده بهم میزنه می کشه حرف در میاره، بهم نمیتونم بدم بیرون

چ خوب گفتی

پیشنهادم بهت اینه که راضیش کنی برید مشاور 

شاید درست شد الان داغی عصبی هستی بخاطر بچت یکم تلاش کن بعدا عذاب وجدان نگیری

فک نکن بری خونه پدرت برا طلاق اونجا خوش میگذره کیف میکنی نه خواهر طلاق سخته ناراحتی زیاد داره گریه زیاد داره استرس دادگاه و رای زیاده و بعد طلاقم گل و بلبل نمیشه

بیشتر فک کن فقط بخاطر بچت

منم خونه پدرمم و قصدم طلاقه اینو تجربه کردم که میگم من وقتی میبینم از این برام شوهر درنمیاد هیچوقت درست نمیشه و بچه ای این وسط ندارم ترجیح میدم زودتر طلاق بگیرم تا بچه ای این وسط نمونه من ینفرم راحت برا خودم تصمیم گرفتم ولی تو دو نفری مسئولیت داری نسبت به بچت ، وقتی آروم شدی با تمرکز بیشتر فک کن از بزرگتر کمک بگیر آدم خودش عقلش خوب کار نمیکنه چون حرصیه

اره اینطوری بهتره فقط بچمو ببرم نمیاد بگیره با مامور

فک کنم بتونه نگران نباش اومد بگو برو شکایت کن از دادگاه اقدام کن اونوقت مدارک پزشکیش اینجا خوب به کار میاد ، بعدشم هیچوقت لو نمیدی که مدرک پزشکی دارم ازت هیچکار نمیتونی بکنی نه اصلا لو نده این موضوعو که میخوای ازش استفاده کنی کلا رفتی خونه پدرت نه پیاماشو جواب بده نه تماساشو بلاک کن هیچی نمیگی هیچی فقط تو دادگاه حرف میزنی حتما هم وکیل بگیر چون خودت نمیتونی از خودت خوب دفاع کنی وکیل نیازه

اگه دختر زرنگ و با سیاستی هستی ببین میتونی کاری کنی از خونه بندازنت بیرون که اگه بندازن زنگ بزن ۱۱۰ بیاد گزارش بنویسه اینم یه مدرکه خیلی خوبیه به هر حال

پیشنهادم بهت اینه که راضیش کنی برید مشاور شاید درست شد الان داغی عصبی هستی بخاطر بچت یکم تلاش کن بعد ...

من خیلی وقته دارم فک میکنم از شوهر در نمیاد کل اعضای خاموش میشناسن خودشون میگن تونی آینده داری بری بهتر این البته پدر مادرش فک میکنن تهفه ای برای خودش من ۸ ساله عذاب کشیدم عذاب حمایت نمیکنه پدر مادرش بهم تو حین میکنن حق و میده ب اونا من زمان قاجار از دخالتها از حمایت نکردنشاز بیرون کردنش از فحش ناموسی از همه چی خسته شدم دیگ روحیه ندارم تو ی اتاق زندانی هستم زندانی ک شاخ و دم نداره خونه پدرم نمیتونم برم دکتر نمیبره وضعم خرابه خرابه