2777
2789
سلام نه گلم نزده

دوستم شوهرش صعیف بود دکتربراش زد چندماه بعد باردارشدشمااهل کدوم شهری

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای جاری خیلی ساده لوح بوده مگه میشه

ن اتفاقا ساده لوح نیست به اندازه خودش زبله ولی امان از وقتی ک مرد آدم پشت ادم نباشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم شوهرش صعیف بود دکتربراش زد چندماه بعد باردارشدشمااهل کدوم شهری

اصفهانم ....میشه اسم دکترشو بپرسی بی زحمت....شوهرمن مشکل دی اف ای و مورفولوژی داره 

اصفهانم ....میشه اسم دکترشو بپرسی بی زحمت....شوهرمن مشکل دی اف ای و مورفولوژی داره

من بوشهرم دکترش ماما بودولی تخصصی دارومینوشت وفعلاپلمپ شده ولی شیراز دکترمریم شمالی بهترینای  ایران شماخته شده خیلیا جواب گرفتن پیشش یاشمابرو کلینک تخصصی وخصوصی افلاطونیان بهترینه کارش وفعلاجوانی هنوزم 

من خودم صدباررفتم همینارو ولی بازم گیرمون نیامد چون حکمت خدابوده بنظرم حالاازعیدتالان تنبلی شدید گرفتم شوهرم حس میکنم یکم تحرکش کمه رفتم سونو ک برم شیراز داوودی گف کیست داری ازداخل خونریزی کرده باید اول این لعنتیو بندازم ک ننرکه بعدبرم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من بوشهرم دکترش ماما بودولی تخصصی دارومینوشت وفعلاپلمپ شده ولی شیراز دکترمریم شمالی بهترینای ایران ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت منم. خیلی ساله همه جا رفتم ، همه کاری کردم و نشد ...باور کن به این نتیجه رسیدم خدا نمیخواد اگه زمانش میرسید خودش میداد ولی نشون میده زمانش نیست،یا صلاح نیست ‌......ولی ازپیامت اسکرین گرفتم...تونستم میرم هرچندمیدونم همسرم نمیاد دیگه

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت منم. خیلی ساله همه جا رفتم ، همه کاری کردم و نشد ...باور کن به این نتیجه ر ...

شوهرت چندسالشه؟

اره اودل اخرش خداست ولی وقتی مشکلی باشه پیشو بگیری ودرمان بشیو بچه دارنشی اونوقت بنظرم میشه گف کارخداست ولی حتماشماشوهرتوببرمن شک ندارم این چندسال شمامشکل ندآشتی وتعویق افتاده بلکه از شوهرت بوده چون مرداسخت یادیر درمان میشن ولی خانما دوتا امپول سینال میزنن تخمکامیادبالاعالی میشه

شوهرت چندسالشه؟اره اودل اخرش خداست ولی وقتی مشکلی باشه پیشو بگیری ودرمان بشیو بچه دارنشی اونوقت بنظر ...

۴۴سالشه 

عزیزم من خودمم مشکل دارم ،مشکل ایمنی ولی خب دکترها معتقدن بیشترش از همسرمه 

اصلا خوب نیست چون من کسایی رو دیدم ک پیش هم بودن خیلی اذیت میشدن یا مقصر عروس بود یا مادر شوهر 

دوری و دوستی بنظرم از همون دوران عقد خونه اجاره کنن ک حتی اگ خواستن پیش هم راحت باشن برن تو اون خونه 

حدس میزدم . الان حس خوبی داری اما بعد متوجه عمق فاجعه میشی . فکر می‌کنی همیشه با این کیفیت شوهرت می‌ ...

شما از اون خونه خراب کنا هستی 

ول کن بنده خدا میگه راضیم شوهرم وضعش خوبه 

میخواد به خانوادش کمک کنه چته هی میشینی زیر پاش از خدا بترس 

چه ذاتی داری تو

اون کلا مامانی نیست حتی بعضی چیزاشو که من میدونم مامان باباش نمیدونن

شوهر منم نیس. اتفاقا خیلی با پدر و مادرش مشکل داره. ولی مطمئن باش حرفشون تاثیر داره. یه مثال خیلی مسخره مهمون اومده بود خونه مادرشوهرم. من از صبح تا غروب ده ساعت سرکار بودم به شوهرم گفتم خستم. اینم همین رفته بود همینو گفته بود. بهش گفته بودن خب ما هم خسته ایم. اینم ناراحت شده بود که اونا هم زنن چطور تو فقط نمیتونی بیای و...