2777
2789
مشکل چی بودبشازحس بودنشون،،،رفت وآمدشون؟ اذیت بودی حس میکردی دارن نظارت میکنن آمارتودارنراحت نبودی؟

چند پست پاینترش گفتم،مخصوصا بعد بچه دار شدن و تاثیرشون تو تربیت بچه، 

بازم نمک نشناسی نمیکنم واقعا خانواده ی خوبی ان

اما شما با مادر خودتم حتی یه ساختمون بشینی دچار مشکل میشی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما انگار چشماتو روبه حقیقت بستی..شوهرت خرج زندگی کل خانوادشو به عهده دارهشمارو راضی کرده باخا ...

چرا فتنه میندازی 

اینجا فقط یه مقدار از زندگیش رو توضیح داده مگه از همه ی زندگیش میدونی که با قاطعیت حرف میزنی. شر به پا نکن

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

چه اشکال داره وقتی از شما کم نمیزاره به اونا هم برسه. بالاخره همون مادر بزرگش کرده و به اینجا رسیده. ...

بحث اصلا مادر شوهر نیست که . بحث شوهر خواهر و خواهر متاهل هست که دارن سو استفاده می کنن . اگر هم می خواد کمک کنه صرفا به خواهر بکنه و اجاره رو از شوهر خواهر بگیره که تنبل نشه و طلبکار 

بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...

عزیزم دوس داشتم اینو بهت بگم 

همین که اجازه دخالت نمیدی کافیه و وقتی شرایط مالیت اوکی هست بخدا بهترین کارو میکنی مادرش که وظیفش هست بهش برسه خواهرش هم اگر شوهرش اماده خور نیست و قدر میدونه ایرادی نداره 

دلت رو به خاطر حرف این عده ای که میگن پشیمون میشی بعدا خراب نکن 

ممکنه که یه رفتاری هم نشون بدن که قدر نشناسی باشه ولی جواب کار تورو خدا میده

طلا اینا ام میخره عزیزم قسط ام داریم زیاد ولی اونارو حمایت می‌کنه الان میگی من چی به شوهرم بگم چیکار ...

دخترجان نزارشربپاشه،،،ودلخوری بین شماواونامخصوصا شوهرت ایجادبشه

باهم درصلح باشید،،،اگرم اعتراض کنی باچیزای توضیح دادی،شوهرت اوناروبازحمایت میکنه،فقط شما خراب میشی ودعوامیشه واین بد هست

شمادرتنگنانمیزاره خوبه دیگه،،مادرشم عمر نوح که نداره خلاصه،،،،،

فقط برا اعتیادش کاری کن 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چرا فتنه میندازی اینجا فقط یه مقدار از زندگیش رو توضیح داده مگه از همه ی زندگیش میدونی که با قاطعیت ...

ببین،تو واقعیت چطورآدمی هستن اینا،،،،سراسرشرو،کینه،،،قهر دعوا

خدا بدور

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به عنوان کسی ک ده سال با خانواده همسر تو یک ساختمون بودم و تازه خانواده همسرم جزو خانواده همسرای خوب به شمار میان وقتی ازشون جدا شدم و خونه جداگونه گرفتیم فهمیدم استقلال چیه زندگی چیه نفس راحت کشیدم بازم تاکید میکنم تازه خانواده همسر من جزو خوبا بودن 

اگر دو طبقه بود میرفتی اونجا ؟

من خانواده همسرم خونه ی نوساز نزدیک خودشون داشتن . گفتن بیایید اینجا زندگی کنید . ولی من مصر وایسدم و مجبورشون کردم اون خونه رو فروختن و یه خونه ی ۱۰ سال ساخت و خیلی کوچیکتر ولی دور از خانواده همسر گرفتم . درسته الان همه ی مشکلاتم با خانواده ی خودمه و اونا می گن خب ما دوریم نمی تونیم کمک کنیم .ولی واقعا ارزش داره