2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صحبتی شد من گفتم دیوونه شدم دیگه بعدش

گلم چه شخصیت ناپایداری داری

اون از اول تاپیک که گفتی مشکلی نداری با زندگی توی یه ساختمون بعد که همه گفتن وای و فلان گفتی آره اذیت میشی

بعد که چند نفر راهکار دادن گفتی باشه عمل میکنم بعد یکی گفت به حرف اینا گوش نده گفتی آره چرا باید گوش بدی وای به حرفشون گوش کردی شبت خراب شد بعد میگی شوهرت مصرف داره چند نفر تعجب کردن و الان میگی وای دیوونت کردن

خوبی؟ 

چرا انقدر بی ثباتی خواهره من!!!!!

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ممنون عزیزم واقعا گیج شدم رفتم تو فکر فکر میکنم من اشتباه میکردم تا الان با توجه به حرف های که بقیه ...

نه عزیزم بقیه از حرصشونه.شما به همین روال زندگیت ادامه بده منتها کنارش براخودت تا میتونی طلا بخر اینجوری هم اموالتون حفظ میشه هم توی صلح و آرامش کنارشون زندگی میکنی.بذار همیشه ادم خوبه باشی😊

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
گلم چه شخصیت ناپایداری داریاون از اول تاپیک که گفتی مشکلی نداری با زندگی توی یه ساختمون بعد که همه گ ...

بزار پای بی تجربگیش اول شروع زندگیگیه متاهلیشه ما خودمونم همین بودیم یادمه هر نصیحت یا انتقادی میکردن بیشتر گیج میشدم نمی دونستم چی درسته چی غلط 

بعد سالها زندگی الان تازه فهمیدم ثبات اخلاق و رفتارو

خانواده شوهر من حتی بدتر از این بودنچه ردزای سختی داشتمسبزی میخریدم پاک کنم مادر شوهرم می اومد اشغال ...

به شوهرت میگفتی ادبشون میکرد هرچند از رو نمیرن 

پیش خودشون میگن پسرمون هرکاری کنیم قطع رابطه نمیکنه بزا اذیت کنیم

طلا اینا ام میخره عزیزم قسط ام داریم زیاد ولی اونارو حمایت می‌کنه الان میگی من چی به شوهرم بگم چیکار ...

عزیزم چرا به حرف اینا گوش میدی؟

چرا میذاری حرفاشون تاثیر بذاره روت؟

الان مگه از زندگیت راضی نیستی؟خدا ماشالله به مالتون برکت داده چی میشه از اونا هم حمایت کنید؟ فقط سوهرت حمایت نمیکنه که زندکی جفتتونه پول جفتتونه انگار شما هم حمایت میکنی...مگه از اموالتون کم میشه؟ شوهرت برات کم گذاشته؟شما از اونا حمایت میکنید خدا عوضش از یه جای دیگه بهتون میرسونه...

شما اگه چیزی بگی هم روی شوهرت تاثیر بد میذاره هم خانوادش هم روحیه خودت خراب میشه

به حرف بعضی آدما گوش نده اینا از روی حسودی فقط میخوان زندگیتو خراب کنن فکرای بد به سرت بیارن...اجازه نده بهشون

☔️⛈️🌈

خدا بخیر کنه عاقبت هممون رو

ولی خواهشا تلافی و سرکشی و زور رو یاد بقیه ندین 

زندگی با صبر و گذشت دو طرف برقرار می مونه 

البته انتقاد و پیشنهاد و گفتن دلخوریامون هم اگه به وقتش و با لحن خوب باشه، واجبه گفته شه. همون سیاست زنونه ست که میگن با پنبه سر ببریم