2777
2789
عزیز م اونا چشم و گوشش رو باز نکردن.فتنه انداختن تو زندگیش. سرمایه وارث پدرشون دست همسر ایشونه. دار ...

دقیقا، انقدر بددلی آدما برام‌ عجیبه.

ما هم تو یک ساختمون با مادر شوهرم زندگی می کنیم شوهرم پسر بزرگتره و خیلی مواقع به مادرش کمک می کنه. چون پدر شوهرم خیلی سال پیش به رحمت خدا رفته.

حالا بازم میان میگن خانواده شوهر بدن و فلانن. من به عنوان تازه عروس اولش گارد داشتم ولی الان زندگیمو مدیریت می کنم و از اول من و شوهرم باهم اجازه دخالت ندادیم.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

۱۳ ساله طبقه بالای مادرشوهرم

فشارای روانی ای که توسط مادرشوهرم و تاثیری که روی رفتار شوهرم با من داشت وحشناک بود

الان تازه یکساله که شوهرم آدم شده و اجازه دخالت نمیده

اونم تازه وقتی که برادر کوچکترش ازدواج کرد و رفتار اونو و احترامی که به زنش و خانواده زنش میذاشتو دید

و فهمید رفتار مرد چقدر روی احترام خانواده اش به زنش تاثیر داره

ولی خب جوونی من رفت تا این یاد گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه صحبتی شد من گفتم دیوونه شدم دیگه بعدش

عزمزمه تایپیک ترک کن. برو اینجا. شما خیلی ساده ای. اینجا دو جدی نگیر. ریز زندگیتو برا همه نگو. به حرف هر کسی نکن. خودت یکم فکر کن. زندگیتو به حرف آدمای اینجا زهر مار خودت و شوهرت نکن. خواهشا برو اینجا. فقط بخون ورد شو .همین

خوب اگه اینارو بهش بگم و بگه منکه چنتا ماشین سنگین دارم و چنتا ام شریک هستم ربطی به پیری و جوانی من ...

بگو اون ماشین سنگین یه روزی مستحلک میشه باید نو بخری جاش بزاری وقتی در امد اون ماشین رو داری حیف و میل می کنی نه می تونی جای اون بخری نه حتی خرج تعمیرشو بدی 

بگو اون ماشین سنگین یه روزی مستحلک میشه باید نو بخری جاش بزاری وقتی در امد اون ماشین رو داری حیف و م ...

بسه دیگه .تمومش کنین. بنده خدارو ساده گیر آوردین هی چیزی یادش میدین. اگه زندگیشون خراب بشه بخاطر راهنماییای شما مقصر هستین. 

خودم که مادرشوهرم اینا یه شهر دیگن ولی زنداداشم  با مامانم زندگی میکنه  مامانم میگه تند تند از جلوی درمون رد میشه که سلام نده یا میبینه ماداریم رفت و امد میکنیم تابلو وایمیسته بالا تو راه پله که ما بریم 

البته مامام اینا دخالت هم دارنا نمیگم ندارن ولی اونم با احترام رفتار نمیکنه اصلا

سوال بیهوده!!!خب اگه داماد نداشته باشه یا نتونه اجاره کنه میگن بهش نه و خواستگار خونه دار رو قبول می ...

همه خواستگارای من اینجورن

فقط یه نفر خونه خریده بود اونم هول بود رد شد 

ممنون عزیزم فقط متوجه نشدم چیو بخونم رد شم

تایپیکارو میگم عزیزم.

فقط برا سرگرمی بخون ورد شو. هرکی چرچیل گفت نرو توزندگیت پیاده کن. جزئیات زندگیتو فقط خودت میدونی. اینجا رو هوا یه چیزی میگن. تو گند نزن به زنگییت. 

تایپیکارو میگم عزیزم. فقط برا سرگرمی بخون ورد شو. هرکی چرچیل گفت نرو توزندگیت پیاده کن. جزئیات زندگی ...

خیلی ممنون ام عزیزم لطف کردی تشکر عزیزم ممنون از راهنمایی ات