2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستاجری رو تررجیح میدم

همیشه بخاطر بدبودن هانواده شوهر نیست من دپست دارم برا خودم باشم هرطور دپست دارم زندگی کنم 

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
اخه چاره چیه پول تو مستاجری هدر میره

عزیزم مگه چند سال آدم قراره زندگی کنه چند سال قراره جوون بمونه که اونم بگذره به جمع کردن پول اونم نزدیک خانواده ی همسر 

والا من الان ماهی هشت میلیون کرایه میدم مجبورم از پوشاکم خودرو خوراکم تفریح ام بگذرم اما اعصابم آرومه سه سال نزدیک بودم به همه چی گیر میدادن آخر سر هم که مادر شوهرم اومد تو خونه ام اونم بدون اجازه گفت خونه مال منه گم شو بیرون من اون موقع پسرم سه ماهه بود گفتم اگه بذارم برم بچه ام اذیت میشه آخه پسرم 33هفته به دنیا اومده بود سکوت کردم اما شوهرمو تشویق کردم وام گرفتیم طلاهامو فروختم پول رهن جور کردیم اومدیم بیرون الان 4ساله مستأجر ام اما صد شرف داره به اینکه روزی ده بار بگن اگه این خونه نبود چیکار میکردین هرچند دم شوهرم هم گرم که قبول کرد چون کمتر مردی راضی به همچین کاری میشه دعا کنید خدا گره های زندگیشو باز کنه.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

به به خیلی ام عالی گلم منم اهل رفسنجان کرمان هستم خیلی خوشحال شدم از آشنایی ات التماس دعا رفتی حرم

قربونت عزیزم

انشاالله همین زودیا آقا بطلبه تشریف بیارید مشهد پابوس امام رضا جان

خوشحال شدم از هم صحبتی با شما💚

قربونت عزیزمانشاالله همین زودیا آقا بطلبه تشریف بیارید مشهد پابوس امام رضا جانخوشحال شدم از هم صحبتی ...

خدا نکنه عزیزم انشاالله همیشه سلامت و تندرست باشی عزیزم 

ممنون گل دستت درد نکنه دستت طلا 

منم همین طور گلم خیلی ممنون که راهنمایی ام کردی وگرنه من که تجربه نداشتم گوش میدادم به بقیه 

وقتی میکشن چی بگم

عزیزم مگه همسرت چند سالش؟

توی این سن کم براش عوارض داره

حتی از لحاظ روابط جنسی …..

اذیت نمیشی؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

بین ۲۴ تا ۳۰ اگر کار بیرون باشه هم میره

خب اجازه خونه طرفای شما چقدره ؟ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره