2777
2789

بستگی به خوانوادش داره

من که از خدامه خونشون وبدن ما زندگی کنیم بعد ازدواج

خونه 180 متری بهترین جای شهر دارن

ولی فکککک نکنم بدن

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

منم این مدال قدرتمندی رو دارم و با مادرشوهر و خواهرشوهر😒 تو یک ساختمانم 

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا جام طلایی دسته منهبا جاری و مادرشوهر تو یه حیاطیم😐😐😐😐😐

اینی که من دیدم جام گوهه چون خودمم با مادرشوهر و جاری تو یه ساختمان هستم💩🤕😐😐😐 اون ۲ جای هم همسایه دیوار به دیوار🤢

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
منم این مدال قدرتمندی رو دارم و با مادرشوهر و خواهرشوهر😒 تو یک ساختمانم

من قراره برم پیش مادر شوهر 

چ نصیحتایی داری🙂

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
من قراره برم پیش مادر شوهر چ نصیحتایی داری🙂

بنظرم تا میتونی نرو 

اگر میری هزار تومن برای خونشون خرج نکن صبرکن کامل شه بعدش برو 

زیاد رفت و امد نکن و از روز اول در خونت رو قفل کن 

هیچ وسیله ای نگیر و هیچ وسیله ای هم نده 

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
خوب اگه اینارو بهش بگم و بگه منکه چنتا ماشین سنگین دارم و چنتا ام شریک هستم ربطی به پیری و جوانی من ...

عزیزم ببخشین همسر شما تو سن ۳۲ سالگی اینهمه ثروت از کجا آورده؟چندتا ماشین سنگین و خونه چهارواحده و چندتا شراکت تو این سن چطوری بدست آورده ؟ شاید سهم پدریشون هست وگرنه چرا باید شوهرت اینهمه بهشون سرویس بده

بنظرم تا میتونی نرو اگر میری هزار تومن برای خونشون خرج نکن صبرکن کامل شه بعدش برو زیاد رفت و امد نکن ...

اخلاقی چی؟؟

ک فضپلی نکنن و احترامم حفظ شه

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است