2777
2789
عنوان

ارشد قبول شدم😭😭😭

498 بازدید | 34 پست

همیشه همینم‌اولش ذوق میکنم بهدش میوفتم ب استرس ک چ‌غلطی‌میتونم‌کنمدچیکار کنم‌میتونم هندلش کنم یا نه

دوتا بچه دارم شوهرم بشدتتتتت مخالف درس خوندنم انقدر اصرار کردم راضی شد برم دانشگاه کارشناسیم تموم شد بهش گفتم ارشد برم اول هی گفت نه دیگ گفتم بخدا کلاساش کمه ی روز درهفته ایناست گفت اوکی باشه حالا فهمیدم دوروز در هفته شوهرم یجوریه نمیدونم‌میگن‌وارانویید یادنه ولی ترجیحش اینه خونه باشم جاییم بخوام برم باهم‌بریم برا دوره کارشناسیم اوایل خیلییی اذیتم کرد ک سخته بچه اذیت میشه لهونه یماورد دیگ کنار اومد هوام داشت الان ک قبول شدم هنوز نگفتم بهش بنظرتون خیلی سخته اطلاعات میدین بهم کلاساش میدونین چندروز در هفته سخته یانه چندترم کلا 

اولش خیلیییی از خوشحالی جیغ‌کشیدم ولی بعدش ک‌ل هرکی از خانوادم گفتم همه هی گفتن خو‌یعنی چی باز بری دانشگاه چی بشه مثلا چرا شاغل نشی اخه قرار ازمون‌اموزش پرورش بدم همه هی میگن چرا دوباره بری دانشگاه البته هیچکس تا بحال اطرافمون ارشد نخونده براهمین هیچی نمیدونن و البته خودم بنظرتون خوبه بخونم بعدش میتونم چیکار کنم همش میگم اگه بخونم بعد دکتری بخونم چ‌خوب میشه رشتمم نمیتونم بگم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون حتما😍تبریییک میگم بهت

ممنونم 

میدونی اینک دیدم هیچکس ذوق‌نکرد همه هی گفتن خو‌ک‌چی 

با خودم گفتم خب واقعا ک‌چی ارشد بخونم چی میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

2 روزه 

ولی حتما بخون بعدا پشیمون میشی

مطمئن باش بچه هاتم بزرگ شن میگن چرا درس نخوندی همسنای تو سوادشون بیشتره و اینا چون دیگه لیسانسو همه دارن

حتی برا دل خودتم شده ک بخون 

شوهرتم کنار میاد

بچه هات اگ کوچیکن بذار پیش مامانت 

یا ببر مهد اون ۲ روز رو

برا پایان نامه هم سعی کن زودتر شروع کنی ک زیر ۲ سال تموم کنی راحت شی 

ممنونم میدونی اینک دیدم هیچکس ذوق‌نکرد همه هی گفتن خو‌ک‌چی با خودم گفتم خب واقعا ک‌چی ارشد بخونم چی ...

نه عزیزممم من کلی ذوقت کردممم اتفاقا😍

اونا اطلاعی ندارن 

تو بیشتر صلاح خودت رو میدونی 

برو برو هیچی توی دلت نذار ک بعدا پشیمون میشی 

موفق باشی

کاش من یه چسه لیسانس داشتم ازمون شرکت میکردم دیپلمم و خیلی خجالت میکشم بعدا به بچم بگم سوادم در حد دیپلمه

با دیپلمم جایی استخدام نمیشم😔

با شوهرت حرف بزن نترس بگو من برای زندگی و بچه هام کم نمیزارم ارشد دوساله تموم میشه توام هوامو داشته باش هروقت حالش خوبه و سر کیفه بهش بگو هم سیر باشه هم پر انرژی😅

مردا شکمشون که سیر باشه و خوب بخوابن تا قله قافم باهات میان😆😅

برا منم دعا کن یه جایی برم سرکار از بیکاری و علافی خسته شدم

2 روزه ولی حتما بخون بعدا پشیمون میشیمطمئن باش بچه هاتم بزرگ شن میگن چرا درس نخوندی همسنای تو سوادشو ...

مامانم بچه هام اوکی نگه میداره یکیشون مدرسه میره خب اون دخترمم ابجیم و‌مامانم اینا هستن 

خوندن حتمااااا میخونم ولی نمیدونم چرا فس شدم هی گفتم خب چرا کسی خوشحال نشد خیلی دلم گرفت بیشتر چون فکر‌کن‌ شوهرم بگم بجا ذوقش میخواد فس بشه و غر بزنه چندوقت پیش بهم گفت توگفتی ارشد قبول بشی کلاساش ی روز درهفته ی روزش دوروز ک‌نمیشه گفتم نمیدونم حالا برا دوروز بودنش ی دنیا میخواد غر بزنه 

هی میگم مثلا چی میشه بعدش 

ازاد؟

ن‌ عزیزم‌‌دولتی