2777
2789
عنوان

ارشد قبول شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 34 پست

میشه بدونم تحصیلات شوهرت چیه که نمیذاره تحصیلات داشته باشی؟ واا 

چرا نمیذاره بری  درس بخونی برای اینده هردوتون خوبه میتونی بعدا مار کنی یه روز وضعش خدایی نکرده بد شد… زن باید تحصیلات داشته باشه …

به امید روزهای خوب 🌞

موفق باشیکاش من یه چسه لیسانس داشتم ازمون شرکت میکردم دیپلمم و خیلی خجالت میکشم بعدا به بچم بگم سواد ...

منم مردم‌زنده‌شدم‌تا راضی شد برا کارشناسی ۶سال نذاشت درس بخونم تا راضی شد انقد طول کشید 

نمیدونم چیکار کنم الان‌فقط استرس دارم

ببین حالت با چی‌خوبه همسرت گیر نیاشه میتونی ی کاری جور‌کنی من الان خیلی جاها بخوام‌ازمون‌بدم‌اصن‌نمیذاره بهش فکر کنم چ‌برسه‌شرکتم‌کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم بچه هام اوکی نگه میداره یکیشون مدرسه میره خب اون دخترمم ابجیم و‌مامانم اینا هستن خوندن حتمااا ...

اگ‌مدیرگروه خوب چیده باشه روز دوم نهایتا ۲ ساعت یا ۴ ساعت بری

روز اول همه کلاسات باشه تقریبا

ولی خب تو از کسی انتظار نداشته باش برات خیلی ذوق کنه چون شاید حسودی میکنن بت🤨

واقن دوره ارشد کوتاهه و یه پله بین کارشناسی و دکتری

ولی خب بخون شاید این راه موفقیتت شد در آینده

شاید دکتری اینا خوندی شوهرتو گول زدی راضیش کردی😂😂😂

مامانم بچه هام اوکی نگه میداره یکیشون مدرسه میره خب اون دخترمم ابجیم و‌مامانم اینا هستن خوندن حتمااا ...

سختی های زندگی مال زنه 

درداش مال زنه 

آخرم ما زنا مریض میشیم تو جوونی 

مامان خودم پنجاه سالش بود رفت پیش خدا 

آدمای صبور همینن 

تو صبور نباش 

حرف دلتو بزن 

ی بار زندگی میکنی 

حق داری جوری باشی ک میخوای 

منم مردم‌زنده‌شدم‌تا راضی شد برا کارشناسی ۶سال نذاشت درس بخونم تا راضی شد انقد طول کشید نمیدونم چیکا ...

نمیدونم دخترم کلاس اولیه دوست دارم مستقل باشم درامد داشته باشم کلی خرید دارم برا خودم حقوقمون نمیرسه

الان خیلیا با دیپلم کار میکنن یکی خیاطه یکی ارایشگره یکی قناد من اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم کار اداری دوست دارم اما با دیپلم جایی منو قبول نمیکنن

میشه بدونم تحصیلات شوهرت چیه که نمیذاره تحصیلات داشته باشی؟ واا چرا نمیذاره بری درس بخونی برای ایند ...

خودش دیپلم 

ببین کلا اطرافیانمون‌کسی تحصیل کرده نیست یعنی هستنا زیاد نه مثلا تقریبا ۱۰سال پیش جز اولین نفرا بودم کنکور دادم دانشجو‌شدم‌بعد‌ازدواج کردم ک‌اونم شوهرم‌نذاشت ادامه بدم‌ول کردم۶سال اصرار کردم راضی شد دوباره کنکور بدم برا شغلم وضع مالی بدی نداره میگه مگ‌نیاز ب پول داری ک‌بری ولی مندواقعا ادم بیکار بشینم نیستم یعنی این ی ماهی ک درسم‌تموم شده بود تا جواب ارشد بیاد دیوونه شدم‌از بیکاری ‌ یخورده جوو اطرافیانمون اینطوری ک‌زن تو‌خونه باشه من یکم برا شوهرم‌بقیه عجیبم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤