2777
2789
عنوان

دعوا شده با زنداداش لطفا بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 30 پست

خواهرم به زنداداش بزرگ گفت زنداداش این پرده آشپزخونه بابا اینا خوب نیست نور نمیاد بابام دوست نداره براشون تور بگیرید هم برای آشپزخونه و هم پذیرایی تور بگیرید چون که بابا این پرده رو دوست نداره میگه بندازید دور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم دوتا زنداداشارو برده مولوی پرده خریدند دادند دوخته حالا امروز آوردند خواهرم دیده گفته بهشون دستتون درد نکنه وقت گذاشتید رفتین برای بابای ما پرده خریدین ولی مگه من نگفتم تور بخرید چرا لنگه پرده قبلی خریدین دوستان اینا رفتند دوباره همون پرده قبلی خریدند 

برادرم دوتا زنداداشارو برده مولوی پرده خریدند دادند دوخته حالا امروز آوردند خواهرم دیده گفته بهشون د ...

عزیزم چراهمه باهم نرفتین؟بعداینکه من کلا مخالفه این کارم ک همه پول جمع کنن و..هرکی هرچی خواست بخره 

حالا که رفتند خونه برادرم زنگ زده به خواهرم که چرا گفتی اینا وقت گذاشتند من تو راه بهشون گفتم من از شما معذرت میخوام شما ببخشید خواهرم نباید به شما اینجوری صحبت میکرد 

کارتون از اول اشتباه بوده اصلا نباید اسم پرده می آوردین

پولارو جمع میکردین خودتون یه روز دیگه میرفتین خرید

و یا مامانتون با عروسا می رفت خودش انتخاب میکرد

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

به خواهرم ناسزا گفته آبجیم زنگ زد خونه ما گریه میکرد منم زنگ زدم داداشم گفتم بین ۳ تا خانم بوده تو چرا دخالت کردی خودشون با هم کنار میاند داداشم گفت من توراه ازشون عذر خواهی کردم گفتم خیلی اشتباه کردی با این حرفت اینارو طلبکار کردی چرا دخالت کردی