2777
2789
عنوان

ولی این بخاطر من استوری میذارهههه😌😌😌

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 84 پست
خدا نکنه🥹🫠😂منم این روزا رو گذروندم انقدررر با عشقم همه چیز رو تصور میکردم،شبا از ذوق تا صبح بیدار ...

خوندم تاپیکتو🥲🥺🥺

بگردمت میفهمم الان چ حالی هستی

درد عاشقی برای ما دخترا واقعا مثل مرگ میمونه :)) منم داشتم همچین روزهای ولی ب مرور پسره فراموشم شد...

چرا کات کردین؟🥲

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالامن تو جواب دادن خنگ میشم واقعا😂😭

ذوق مرگ میشی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
خوندم تاپیکتو🥲🥺🥺بگردمت میفهمم الان چ حالی هستیدرد عاشقی برای ما دخترا واقعا مثل مرگ میمونه :)) من ...

خدا نکنه گلم🥲

واقعااا عین مرگه بخداا🫠

چون حس میکردم دیگه نمیخواد منو،اون اواخر باهام سردشده بود،بی توجهی میکرد🫠🫠

شما چرا کردین عزیزم؟

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

خدا نکنه گلم🥲واقعااا عین مرگه بخداا🫠چون حس میکردم دیگه نمیخواد منو،اون اواخر باهام سردشده بود،بی ت ...

ولش کن عزیزم

لیاقتتو نداشته

من تازه باهات همصحبت شدم اینقدر شخصیتت به دلم نشستتت

مشخصه دختر خوب و مهربونی هستی

پسره اشتباه کرده همچین دختری رو از دست داده

بعضی وقتا ب صلاحمونه باور کن

من با یکی چند سال ارتباط داشتم وقتی جداشدیم  خیییلی حالم بد بود و گریه میکردم خییلی

بعد از ی مدت برگشتیم به هم

اصلا پسری ک فکر میکردم نبود خییلی ادم سمی بود و من تازه  شناختمش

اون موقع فهمیدم خدا چرا جدامون کرد بهتر میدونست چی برامون خوبه :)))

ملیکا به خداروشکرش یه ری اکشنی نشون میدادی بعضی وقتا تو چت تو زودتر خدافظی کن بعضی وقتا یه ذره چص کن ...

اره اشتباه کردم چیزی نگفتممم

دوبار صحبت کردیم هر دو بار اون خداحافظی کرده رفته☹😂

ایندفعه دارم براششش

تاپیک قبلی دوتا دیگه اسکرین گذاشتم دیدی؟😂