2777
2789
عنوان

ولی این بخاطر من استوری میذارهههه😌😌😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 84 پست

آره فک کنم بخاطر تو بوده

ملیکا جان چند نکته بهت بگم دیگه شما ری اکشنی نشون نده تا این دفه خودش پیام بده درسته ذوق داری ولی سعی کن نشون ندی این ذوقتو سعی کن عادی باشی و خیلی مشتاق نشون ندی البته باز دیگه نری خیلی نادیدش بگیریا 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن عزیزملیاقتتو نداشتهمن تازه باهات همصحبت شدم اینقدر شخصیتت به دلم نشستتتمشخصه دختر خوب و مهربو ...

قربونت برم عزیزم مهربونی و شخصیت خوب که از خودته🫠❤️🫀

نمیدونم عزیزم شاید هم تو راست میگی،حالا داریم با هم صحبت میکنیم ببینم صحبتمون به کجا میرسه..

نانا :)🩵.  «تَنگ میشه دِلَم واقعاً بَرات؛عَوَضی لااَقَل تو خوابَم نَیا»🫠🖤. https://daigo.ir/secret/31787759127. درخواست دوستی با احترام نمی پذیرم🤍

آره فک کنم بخاطر تو بودهملیکا جان چند نکته بهت بگم دیگه شما ری اکشنی نشون نده تا این دفه خودش پیام ب ...

خیلی مشتاق نشون دادم خودمو میدونم😂😑

دیروزم خودش استوریمو ریپلای کرد 

ولی اره من دیگه منتظر میمونم ببینم چیکار میکنه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

قربونت برم عزیزم مهربونی و شخصیت خوب که از خودته🫠❤️🫀نمیدونم عزیزم شاید هم تو راست میگی،حالا داریم ...

فداتشم💋

انشالله هرچی به صلاحته عزیزم🤲🏻💕

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂