2777
2789
عنوان

هیکل مهمه یا صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 12049 بازدید | 291 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نمیدونم کجای صورت چاق قشنگه همه میرن ژل و اینا میزنن من خودم صورت لاغر دوست دارم

خوب پس چرا میخوای صورتت چاق کنی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خوب پس چرا میخوای صورتت چاق کنی

اطرافیان همش میگن اخه به خاطر شیر دهی لاغرتر شدم و صورت زیاد شاداب نیست احساس میکنم اگه وزنم بره بالا بهتر میشم ...ولی دوس ندارم 

اطرافیان همش میگن اخه به خاطر شیر دهی لاغرتر شدم و صورت زیاد شاداب نیست احساس میکنم اگه وزنم بره بال ...

نه بابا گول حرف مزدم نخور بدنت خراب نکن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

همه میگن لاغری اضافه کن 🤣🤣

نمی‌دونم ، بعضی ها ممکنه کم تر یا بیشتر نشون بده وزنشون .

البته ناگفته نمونه من خودم آدمای لاغر رو دوست دارم .

مثلاً خودم دوست دارم بشم ۶۴ کیلو.یعنی ۴ ۵ کیلو کم کنم.

حالا برا اون میگم کم کنی😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

نمی‌دونم ، بعضی ها ممکنه کم تر یا بیشتر نشون بده وزنشون .البته ناگفته نمونه من خودم آدمای لاغر رو دو ...

اره لاغر خوبه سنت کمتر نشون میده...من دوتا زایمان داشتم ولی سعی کردم چاق نشم 

اندام مناسب با صورت پر🤣

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!