2777
2789
عنوان

هیکل مهمه یا صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 12078 بازدید | 291 پست

هیکل قشنگ باشه صورت هم به نما میاد

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی متناسب به هم 

من خودم قدم ۱۷۰

وزن ۶۸ یا ۶۹

خیلی به نظرم خوش اندام ، و چهرم خوشگل تره از اندامم.

باید تناسب باشه 

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

من الان تیپم خیلی خوبه ولی صورتم لاغر شده وسوسه میشم چند کیلو اضافه کنم تر بزنم به هیکلم ولی صورتم چ ...

نه هیکلت هر چی هست رو فرم نگه دار صورتت خوبه

من شنیدم ژله ناشتا بخوری صورتت تپل میشه امتحان نکردم ولی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

از نظر کی .؟ خودت یا طرف مقابل ؟ اگه خودت که قطعا نباید از ما سوال کنی اما اگه طرف مقابلت برات مهم ...

خودم دوست دارم بدنم اوکی باشه ولی اطرافیان هی میگن صورتت لاغره 

نه هیکلت هر چی هست رو فرم نگه دار صورتت خوبهمن شنیدم ژله ناشتا بخوری صورتت تپل میشه امتحان نکردم ولی

متاسفانه نمیدونم کجای صورت چاق قشنگه همه میرن ژل و اینا میزنن من خودم صورت لاغر دوست دارم 

وزن و قدت عالیه حالا من برعکس قدم ۱۶۸وزنم ۷۰

قربونت

اینم خوبه ، یه ۴ کیلو کم تر کنی هم بهتره. ولی در هر صورت یه وزن و قد عادی داری.🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......