2777
2789

من همسرم برام به صد نفر رو زد تونست یه کار متوسط برای من پیدا کنه که پیشرفتش خیلیییی طولانی و زمان بر بود اما محل کارم با همسرم نزدیک بود ،آشنا زیاد داشت 

لحظه ی آخر خودم تونستم یه مرکز خیلی بهتر قبول شم که جو ش رو دوست داشتم و خیلی مجهز تر بود

من دومی رو انتخاب کردم

از اون موقع همسرم خون من و خودشو توی شیشه کرده که کارت بد بوده و منو سنک روی یخ کردی و ....😭

نه ربطی نداره

موقعیت پیشرفت و شرایط بهتر گیر آوردی رفتی

این حرفا چیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت حق داره ناراحت شه چون از نظر خودش خودشو سبک کرده به هرکسی رو زده 

شماهم از طرفی حق انتخاب داشتی 

به نظرم باید از دل شوهرت دربیاری به هرروشی ک میدونی دلش باهات صاف میشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

همسرت حق داره ناراحت شه چون از نظر خودش خودشو سبک کرده به هرکسی رو زده شماهم از طرفی حق انتخاب داشتی ...

خودش داشت اروم میشداما همه ی اون واسطه ها الان شدن کاسه ی داع تر از اش که خانمت کار بدی کرد و .....هی دوباره دعوامون میشه

هرکاری کردم این دو سه روزه اصلا کوتاه نمیاد

نه کارت درست بوده

ولی از همسرت دلجویی کن و بهش بگو ک حواست به محبت و ارزشی ک برات قائل بوده هست و ازش تشکر کن به خاطر حمایت هاش و خلاصه از این لوس بازیا و عشقولانه ها دیگ

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خودش داشت اروم میشداما همه ی اون واسطه ها الان شدن کاسه ی داع تر از اش که خانمت کار بدی کرد و .....ه ...

دیگه یکم زمان لازمه تا درست بشه 

برات درس بشه ک رو زدن پیش کسی رو بزارین برای اخرین مرحله وتامیشه طرفش نرید

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤