2777
2789
عنوان

مجردای بالای 2️⃣6️⃣ سال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
کسی داداشمو قبول نمیکنه????

اره هر جا میره خواستگاری قبولش نمیکنن

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

خب چرا رد میکردن؟ توقعشون بالا بود؟من تاحالا خواستگار رسمی نداشتم حس میکنم بختمو بستن

مثل بچه ها فکر میکرد 

خاستگاراش عالی بودن

دکتر مهندس…. 

میگفت دوست دارم دوست پسر داشته باشم و حالا زوده ازدواج و… 

یهو که از ۲۵ گذشت دیگه خاستگار نیومد

یا خاستگار بدرنخور اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل بچه ها فکر میکرد خاستگاراش عالی بودندکتر مهندس…. میگفت دوست دارم دوست پسر داشته باشم و حالا زوده ...

ای بابا حیف

البته قبل ۲۵ هم بچه بوده عقلش نمیرسیده

چرا واقعا بعد ۲۵ خواستگار دخترا انقد کم میشه؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

عزیزم فعالیت دارم ولی دلم میخواد دیگه برم خونه خودمشما خیالت راحته چون خواستگار زیاد داری و خودت رد ...

به تعداد ک نیس ب کیفیته😂😂😂  آدم یدونه خواستگار داشته باشه درست حسابی نه صدتا بدردبخور

بعدشم ی چیزی بگن ببخشید بی ادبیه ولی تو متاهلی نمیدن واقعا غصشو نخور این همه شوهر روانی دارن همه درصد کمی واقعا خوشبختن

درباره دوستانم شاید زیادی اغراق میکنن

من خودم دوس پسرم منو میزد ولی جلو بقیه عاشق بود ماشین ب نامم میزد همه حسرت میخوردن فقط خودم میدونستم چ رابطه بدردبخور دارم چقد اذیتم 

به تعداد ک نیس ب کیفیته😂😂😂 آدم یدونه خواستگار داشته باشه درست حسابی نه صدتا بدردبخوربعدشم ی چیزی ...

نه والا معلومه عاشقن، البته اکثرا تازه ادواج کردن یکی دو ساله ، نمیشه قضاوت کرد. ولی خب روی منه سینگل  تاثیر میزاره😭😭

گدوم شهرین

نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم ببخشید😭

ای بابا حیفالبته قبل ۲۵ هم بچه بوده عقلش نمیرسیدهچرا واقعا بعد ۲۵ خواستگار دخترا انقد کم میشه؟

اون زمانا مثل الان نبود 

دخترا همه ۲۰ سالگی شوهر میکردن

دختر دایی هام که همسن خاهرم بودن الان دارن دختر هاشونو شوهر میدن!!!

خاهر من اونارو هم میدید میگفت اینا هولن زود خاستگار قبول میکنن!! 

اما خودش فهمید اتفاقا اونا عقل داشتن

وقتی خاستگار خوبه چرا رد کنی؟!

اون زمان پسر ها سالم تر بودن، پولدار تر بودن، خانواده ها خیلی برا عروس ذوق میکردن، خوب خرج میکردن، عروسی های بزرگ میگرفتن! 

واقعا حیف….