2777
2789
عنوان

مجردای بالای 2️⃣6️⃣ سال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست
تا قسمت چی باشه.آدم ازدواج نکنه بهتر از اینکه ازدواج بد کنه. حالا شانس اژرافیانت بالاعه

اره 

یه دختری هست دوبار عقد کرده بهم خورده تو سن ۳۵ هنوزم خواستگار داره. البته اون خوشگله 

من هیچییییی

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر منم مجرده ۴۲ سالشه

متاسفانه خیلی ناراحته 

چون خاستگار زیاد داشت و رد میکرد

یدفعه به خودش اومد دید علی مونده و حوضش

اما در کل نمیشه دیگه کاری کرد

توکل بخدا کن

از شهدا خیلی کمک بگیر

راه کج نرو

از گناه دوری کن

از شهید هادی و شهدای شلمچه کمک بخاه

همسرتو از خدا بخاه

نماز شب واااااقعا معجزه میکنه

و اینکه درستو ادامه بده باشگاهتو برو یه هنری چیزی یاد بگیر که هر اتفاقی هم افتاد از جامعه عقب نمونی

بعدا حسرت بخوری

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی❤️❤️❤️

دوستای تو خیلی رویایی ازدواج کردن دور و وریای من که همه بدبخت شدن ب این چیزا فکر نکن مسابقه که نیست ...

اخه دیگه کی

من الان ذوقشو دارم شاید بعدا بی حوصله شدم از دل و دماغ افتادم

خیلی بده اینجوری دور و برت ببینی 

منه بدبخت انگار نمیدونم پشت سرم حرف هست بختمو بستن نمیدونم خدایی

یه دختری بود تو فامیل قیافش اصلا خوب نبود هیچ اخلاقم نداشت ولی واقعا همسرش هم از لحاظ ظاهری خوبه هم خیلی مرد خوبیه...

نمیدونم چرا انگار فقط برای من نمیشه

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

اقا من دیگه۲۸سالمه ازمن دیگه گذشته اصلا کلاناامیدم دیگه

منم نزدیک ۲۸م 

گلی من. یبار ازدوام کردم ۴ساله جدا شدمبعد جدایی ام خاستکار داستم به دلم نبودخیلیییی دلم میخاد ازدواج ...

ایشالله هر چه زودتر با یه مورد خوب ازدواج میکنی عزیزم

خواستگارات چجورین که دوست نداری؟

باورت میشه تاحالا کسی خونمون نیومده خواستگاری رسمی و مثلا مراسم خواستگاری باشه؟

فقط حرف میزنن که میایم ولی نمیان یا پیشنهاد میدن ولی جدی پیگیری نمیکنن

حس بدی میگیرم حس میکنم ارزششو ندارم که پیگیرم نیستن....

هععی دنیا نمیدونم جرا باما نساخت

خواستگار داری؟

تاحالا تو خونه ما اصلا مراسم خواستگاری برگزار نشده

کم کم از خانوادم خجالت میکشم

هم کسی برای من خواستگاری نمیاد هم کسی داداشمو قبول نمیکنه

انشالله هرکس دوست داره ازدواج کنه خدابهترینهارونصیبش کنه الهی آمین

آمین

اخه دیگه کیمن الان ذوقشو دارم شاید بعدا بی حوصله شدم از دل و دماغ افتادمخیلی بده اینجوری دور و برت ب ...

عزیزم الان که مجردی لذت ببر و تلاش کن خودت ب معیارهایی ک دوس داری نزدیک بشی

اگ ورزشکار دوس داری ورزش کن اگ پولدار دوس داری خودت درامدتو ببر بالا اینطوری با آدمای فرکانس بالا آشنا میشی

من ۳ سالم از تو بزرگترم خواستگارم زیاده ولی هیچ عجله ای ندارم

ازدواج معجزه نیس

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی 

برای بچه دارشدن نگران نباش دگ همه بچه دار میشن تو هر سنی

خاهر منم مجرده ۴۲ سالشهمتاسفانه خیلی ناراحته چون خاستگار زیاد داشت و رد میکردیدفعه به خودش اومد دید ...

خب چرا رد میکردن؟ توقعشون بالا بود؟

من تاحالا خواستگار رسمی نداشتم حس میکنم بختمو بستن 

خاهر منم مجرده ۴۲ سالشهمتاسفانه خیلی ناراحته چون خاستگار زیاد داشت و رد میکردیدفعه به خودش اومد دید ...

یه حرفه ای دارم یاد میگیرم

دیگه اینکه خیلی دارم این روزا کلنجار میرم بابت اعتقاداتم، نماز و حجابم. اینکه بیشتر سخت بگیرمشون.

مرسی بهرحال عزیزم

یسری میخواستم چله زیارت عاشورا بگیرم نتونستم

عزیزم الان که مجردی لذت ببر و تلاش کن خودت ب معیارهایی ک دوس داری نزدیک بشیاگ ورزشکار دوس داری ورزش ...

عزیزم فعالیت دارم ولی دلم میخواد دیگه برم خونه خودم

شما خیالت راحته چون خواستگار  زیاد داری و خودت رد میکنی من غصه اینو دارم که یدونم خواستگار ندارم...