2777
2789
عنوان

لپ تاپمو بدم به پسر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست
یه موقع ها غذا درست کن بخور خودت و بچت اومد بگو‌هسچی نداشتیم گشنم لباسهای قدیمیت رو بریز دور بزار بف ...

زن قبلیش خیلی بریز بپاش بوده چی بگم ولله واسه خوراکی انصافا کم نمیزاره خوبه ولی چیزای دیگه نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا بریز بپاش بود میدونم

من با بریز و بپاش مخالفم 

اونم تو این شرایط اقتصادی 

ولی تجربه ۱۵ سال زندگی زناشویی من میگه قناعت زیادی هم مرد رو بد بار میاره 

ایشاا‌‌‌...خوشبخت باشی عزیزم

نه واسش خسیس نیست تو فشاره واقعا

چع اشکال داره بهش بده الانم تو فشاره اون بنده خدام کارش راه میفته 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

ندی ها

من خیلی زورم میاد یکی الکی رو وسایل شخصی من حساب بازکنه

حتی لپتاپو خودش برات نخریده که بخواد بگیره ازت

بگو اگه قدیمیه که ب چ درد پسرت میخوره!

ی لپتاپ معمولی میتونه برا پسرش بگیره با کمتر از بیس تومن حتی ک کارشو را بندازه

چرا باید انقد انتظارات بیجا از تو داشته باشه

عین شوهر منه بدون اجازه حوله دست وصورت. داده بود مادرش میگفت زبره بود بدرد مانمیخورد بگو اگه زبره برا اون زبره. بدم میاد ازاینجور مردا بجای بگن دست دردنکنه میزنن تو سرمالت، بخدا حوله پول دادم بابتش ونو بود. 

ندی هامن خیلی زورم میاد یکی الکی رو وسایل شخصی من حساب بازکنهحتی لپتاپو خودش برات نخریده که بخواد بگ ...

درسته اونم منی که دستم بشدت خالیه اگه میتونستم زود یکی دیگه بخرم اینو‌ بهش میدادم

عین شوهر منه بدون اجازه حوله دست وصورت. داده بود مادرش میگفت زبره بود بدرد مانمیخورد بگو اگه زبره بر ...

دقیقا خیلی زشته اخه تهشم نمیگن مرسی ممنون بکار اومد ها میگن خراب بود دیگه یا بد بود دیگه چمیدونم از کار افتاده بود دیگه 

انگار میاد رسما ب حریم‌شخصیت‌وارد میشن با پررویی تهشم یجوری رفتار میکنن انگار بهشون بدهکاری