2777
2789

من دیشب تاحالا سرویس شدم اینقد قرص خوردم خوب نمیشه دردم جلوش بال بال میزنم سرشو میکنه تو گوشی میگه هرماه میشی دیگه عادت کن😐

بعضیا عرضه ی ناز کشیدنم ندارن

کارما💫    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرت فقر شعور داره .. همسر من کاری هم نکنه ولی چرت و پرت دیگه نمیگه

😂😂منم دقیقا هیچ کار نمبکن اما رومخمم نمیر بعضی مواقع شکلات میگیره ک فشارم نیفته😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خب شوهرت فقر شعور داره .. همسر من کاری هم نکنه ولی چرت و پرت دیگه نمیگه

کاش شعور خریدنی بود چند کیلو میخریدم براش

الانم دستور داده فردا ظهر مرغ شکم پر درست کن انگار اومده رستوران

کارما💫    

کاش شعور خریدنی بود چند کیلو میخریدم براشالانم دستور داده فردا ظهر مرغ شکم پر درست کن انگار اومده رس ...

شما هم درست نکن .خودتو بزن به مریضی ‌.خونه رو هم کثیف نگه دار..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اخ اخ چقد خوب شدیدا ب ماساژ نیاز دارم بدنم کوفته س ..الان پشتشو کرده بهم داره چت میکنن

چی دمه دستته؟

همون بزن تو سرش بگو بمااااال 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔