2777
2789
عنوان

خانوما پریود میشین شوهراتون چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الانم تو سینک پر ظرفه کلی حرف بارم کرد

به کتفت ..مگه کلفت گرفته ..وقتی که پریود نیستی  آقا انتنش فعال بشه و تو هم تمکین کنی ..اصلا شکم پر نزاررر .بگو دلت میخواد برو پول بده از بیرون بخر بخوررر ...خودشم مریض شد و چص ناله کرد حرف خودشو بگو که تو هم هر ماه مریض میشی ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

🥲🥲🥲

والله ‌تا وقتی با دل‌درد کمر درد خونت تمیزه ‌شامت آماده و خوش اخلاق همینه .مرد برات ارزشی قاعل نمیشه ‌.بداخلاقی کرد بد اخلاقی کن .صداشو برد بالا صداتو ببر بالا .‌بزار فکر کنه نمیترسی ازش ..مرد تا وقتی زنش تو سری خور و بی زبون باشه میتازونه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو