2777
2789

یعنی یه آزمونی جیزی میگرفتن هر چی بچه ننه تر و لوس تر مناطق سربازی سخت تر و طاقت فرسا تر تا اینا پس فردا دختر مردم بدبخت نکنن مرد شن 🥴

بفرستن تو مناطق برفی هر لحظه منتظر باشه گرگ بخورش

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد اون کارزار سربازی فرستادن خانما ک یه عده پفیوز راه انداختن کاملا موافق خدمت مقدس سربازیم

اینا حقشونه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینا رو باید پدر و مادرشون از اول درست تربیت می‌کردن. وقتی تو سنین کودکی درست شخصیتشون شکل نگرفته، دو سال نظامی‌گری و زندگی توام با سختی و تحقیر نه تنها تربیتشون نمی‌کنه، بلکه بدتر کارو خراب می‌کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یکم اذیت شن آدم شن

اره مثلا بهشون بگن رو طناب راه برو زیرش هم ارتفاع ۱۰۰ متری 🤣🤣🤣🤣🤣

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

عقده ای تر میشن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

از بعد اون کارزار سربازی فرستادن خانما ک یه عده پفیوز راه انداختن کاملا موافق خدمت مقدس سربازیماینا ...

اره سخت ترین تمرینات بهشون بدن ک مرگ با چشم ببینن و حس کنن

اهواز زاهدان

ن اهواز برف نیس جای سرد بفرستن شماها و یخ بزنید هر لحظه ام منتظر حمله گرگا باشین موقع کشیک

واییی یه پسره ای تعریف می‌کرد که تو یه منطقه ای ماموریت داشت ک جن داشت اون منطقه

جن چیه میگم گرگ حمله مرگ ک حس کنه

گناه دارن نگو

به چ درد میخورن این بیخاصیتا دل نسوزون