2777
2789
عنوان

کاش بعضی این پسرا رو بفرستن سخت ترین مناطق واسه سربازی 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
باشه تو ساکت باش تو خوب اصن تو مردی بنظرم الکی زن گذاشتی امضاتم مشکوکه

آره هرکس با نظر شما مخالف باشه مرد هست! جمله امضام از گفته‌های سیمون دوبووار، مادر فمینیسم هست که مشخصات اسمش رو تاحالا نشنیدید.

نه، من فقط به آزادی اراده انسان‌ها تا وقتی که اراده دیگران رو محدود نکنه و به دیگران ضرر نزده باور دارم. بهش میگن لیبرالیسم. متاسفانه مردمی که تحت سلطه فرهنگ دیکتاتوری و محدودکننده باشن بعد یه مدت چنین ارزش‌هایی رو یادشون می‌ره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه تو ساکت باش تو خوب اصن تو مردی بنظرم الکی زن گذاشتی امضاتم مشکوکه

نه من ایشون رو خیلی میبینم کاربر مرد نیستن 

این حرفشون هم تا حدی به جاست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

آره هرکس با نظر شما مخالف باشه مرد هست!نه، من فقط به آزادی اراده انسان‌ها تا وقتی که اراده دیگران رو ...

منم با لیبرالیسم مخالفم 

بای 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

نه من ایشون رو خیلی میبینم کاربر مرد نیستن این حرفشون هم تا حدی به جاست

اره امضاشم خیلی به جاست 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

منم با لیبرالیسم مخالفم بای

پس حقته تحت سلطه حکومت و فرهنگی باشی که آزادی فردیت رو محکوم می‌کنه. مثلا فرهنگ و قانونی که میگه زن نصف مرد هست و شوهر ولی و صاحب اختیار همسره. چون خودت گفتی به اراده آزاد انسانی باور نداری.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اره امضاشم خیلی به جاست

امضاشون نقل قول اعتراضی از سیمون دوبواره که یه فمنیسته...ایرادی نداره که

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

در حد تنبیه شدن این مامانیا کافیه

دلتون پره ها😅

متاسفانه فقط اون دسته از پسرا نیستن

تر و خشک با هم میسوزن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
پس حقته تحت سلطه حکومت و فرهنگی باشی که آزادی فردیت رو محکوم می‌کنه. مثلا فرهنگ و قانونی که میگه زن ...

چقدر طرز فکرت رو دوست دارم🥲💕

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چقدر طرز فکرت رو دوست دارم🥲💕

مارنی جان منم نظرات شما رو خیلی می‌پسندم.🌻🥰

مایه خوشحالیمه وقتی نظرات سازنده شما رو جایی می‌خونم.

راستی، اسم کاربریتون از فیلم هیچکاک الهام گرفته شده یا تشابه اسمیه؟

پس حقته تحت سلطه حکومت و فرهنگی باشی که آزادی فردیت رو محکوم می‌کنه. مثلا فرهنگ و قانونی که میگه زن ...

تو یه افراطی هستی اگ میگی آزادی خواهی پس ب نظر بقیه ام احترام بزار سعی نکن قانع کنی 

واییی اسی خیلی خندیدم من همسرم سربازی نرفته خیلی هم مرده از پس همه کاری بر میاد یعنی یه کار نیست نتو ...

این مامانیا میگم تنبیه شن 

😂😂گرگ بخورش/بهتره بگیم خانوادش درست تربیت کنه و مرد تحویل جامعه بده با یه سربازی که طرف متحول نمیش ...

حداقل تنبیه بشه