2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من حدود ۳۰۰گرم طلا دارم و از ۴سال پیش خریدم یک مقدارش رو شوهرم خریده یک مقدرش رو پدرم و بدون انگشتر هام ۳۰۰گرم دارم و اون هارو نمیفروشم و ما دوتا ماشین دارین یک کوییک و یک ۲۰۷ که شوهرم میگه دوتا ماشین رو بفروشیم و طلاهات رو بفروشیم یک ماشین شاسی بخریم که هم سود میکنیم و هم ماشین خوب سوار میشیم و میگه طلاهات رو بده بعدن کم کم برات طلا میخرم به نظرتون با این اوضاع تحریم بد نیست طلاهام رو بفروشیم و ماشین بخریم به نظرتون با تصمیم شوهرم موافقت کنم و طلاهارو بدم به نظرتون چیکار کنم کمکم کنید شوهرم میگه هرجور خودت دوست داری میخوای بخریم میخوای نخریم و نمیدونم حالا چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یکی از ماشین ها دست تو هست و به نام تو هست و داری ازش استفاده می کنی اصلا این کار نکن 

چه کاریه دو تا ماشین بفروشی و یه ماشین کنی و بدی دست آقا و خودت بی وسیله بمونی؟

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نه من باشم چنین اشتباهی نمیکنم

اولا تک ماشینی یعنی باید یکیتون قید ماشین رو بزنه

دوما سود طلا کجا سود ماشین کجا

سوما خرید ماشین خارجی در شرایط تحریم بدتره چون قطعاتش نایاب میشن و نگه داری و تعمیراتش پرخرج تر

من باشم اصلت قبول نمیکنم

اینم در نظر داشته باش طلا سرمایه زن هست 

اگه یکی از ماشین ها دست تو هست و به نام تو هست و داری ازش استفاده می کنی اصلا این کار نکن چه کاریه د ...

اره عزیزم کوییک رو امسال عید خرید به نام من هست و بعضی روز ها سوار میشم 

اگه میزنه به نام تو اره 

طلا داره قیمتش نجومی میره بالا فک نکنم یهو بتونه ۴۰۰ گرم برات بخره از دستت میره طلا سرمایه ی زنه الان طلای توئه بفروشی بدی بهش دیگه ماشین اونه 

ببین این تصمیم کاملا شخصیه اما خودم رو که جات بزارم این کار رو نمیکنم نه بخاطر اینکه به شوهرم اعتماد ندارم یا از این قبیل حرف هایی که ممکنه تو این تاپیک گفته بشه که نمیدونم دیگه پس نمیده و دوباره نمیخره و اینا نیست دلیل من برای کارم اینه که طلا یک سرمایه بسیار فوق العاده هست نه خراب میشه و نه قیمتش کم یا پایین میاد اما اگر همین مول رو بخوام تبدیل به ماشین کنم خوب ماشین ما خیابونه هر خط ریزی که روش بیفته ۱۰ ملیون از قیمتش ریزش میکنه درسته داشتن ماشین مدل بالا خوبه اما بنظر من میشه با پول فروش فقط همون دوتا ماشینی که دارید ماشین مدل بالاتری بخرید 

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕