2777
2789
عنوان

به نظرتون به حرف شوهرم گوش بدم و باهاش موافقت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
اره عزیزم کوییک رو امسال عید خرید به نام من هست و بعضی روز ها سوار میشم

خب پس چه کاریه؟  

بگو نه و خودت راحت کن.  اینهمه طلا بدی، ماشینت هم بدی که آقا می خواد ماشین مدل بالا سوار شه و معلوم نیست اون بیرون چند تا زن فرصت طلب به هوای اینکه یه مرد پولدار گیر اوردن بخوان آویزون زندگی ات بشن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری که من انجام دادم و الان خیلی پشیمونم .تو این اوضاع ایشون براتون طلا نمیخره .ماشینم چیزیی هست که ...

کاملا باهات موافقم عزیزم درست میگی بهش میگم موافق نیستم با این کار 

خب پس چه کاریه؟ بگو نه و خودت راحت کن. اینهمه طلا بدی، ماشینت هم بدی که آقا می خواد ماشین مدل بالا ...

خیلی مننونم ازت عزیزم باهات موافقم واقعا خیلی کار اشتباهی هست بهش میگم نمیشه

کاملا باهات موافقم عزیزم درست میگی بهش میگم موافق نیستم با این کار

دیروز یه خانومی تاپیک زده بود که شوهر یکی از فامیل با کلی ترفند همه پول و طلاهای و زمین خانوم گرفته بوده که یه خانه بخره.  خونه رو هم مرده زده بود به نام خودش.   می گفت الانم یک هفته است مرده وسایلش جمع کرده و رفته! و جواب تلفن هیچ کسی نمی ده! 

حالا همسر شما قرار نیست اینجوری باشه.  ولی شرط عقل اینه که همیشه جانب احتیاط رعایت کنی و احتمال هر چیزیو بدی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من نمیدادم الان شما هم ماشین زیر پاته هم طلا داری بنظر من اینکه یه خانم ماشین خودشو داشته باشه دو سه ...

اره عزیزم درست میگی خیلی ممنونم ازت ابجی جان واقعا نمیدونستم چیکار کنم 

دیروز یه خانومی تاپیک زده بود که شوهر یکی از فامیل با کلی ترفند همه پول و طلاهای و زمین خانوم گرفته ...

ووووای چه ادم ها پیدا میشه 

خیلی ممنونم ازت عزیزم خیلی خوبه که اینجا خواهر های خوبی مثل شما دارم ممنونم خیلی خوب راهنمایی کردی 💖💖💖💖

ببین این تصمیم کاملا شخصیه اما خودم رو که جات بزارم این کار رو نمیکنم نه بخاطر اینکه به شوهرم اعتماد ...

درست میگی عزیزم خیلی ممنونم بابت راهنماییت بهترین نظر رو دادی امروز به مادرمم گفتم باهام بحث کرد و گفت نمیذارم طلاهاتو بفروشی و همین حرف شمارو زد خیلی ممنونم ازت ابجی💖💖💖💖

نه من باشم چنین اشتباهی نمیکنماولا تک ماشینی یعنی باید یکیتون قید ماشین رو بزنهدوما سود طلا کجا سود ...

درسته عزیزم خیلی ممنونم ازت خیلی خوب راهنماییم کردی امشب همین حرف رو به شوهرم میگم و طلاهارو نمیدم 

درست میگی عزیزم خیلی ممنونم بابت راهنماییت بهترین نظر رو دادی امروز به مادرمم گفتم باهام بحث کرد و گ ...

قربونت برم انشاء الله بهترین ها برات رقم بخوره❤️❤️

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕