2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نوار بهداشتی معطر تافته هست هر روز دوش میگیریم مام و عطر میزنیم چرا باید بو بدیم؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

معمولا دوش میگیرم بو،نمیگیرم اصلا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

الان یه عده میان میگن تو بو میدی ما نوار میزاریم بو نمیدیم که در صورتی که خون واقعا بو داره حالا میخواد تو بدن هر کی باشه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
من خودم بو نمیدم کلا چهار روزم هست پریودم ولی بو ربطی به خون نداره اون بوی ترشحات هورمونی عرقشونه

تا حالا نشنیده بودم 

ولی وقتی نوار استفاده می‌کردم فکر میکردم خونش بو میده 

بعدا فهمیدم مواد نوآره ک بو میده (حالا من همیشه ضد حساسیت استفاده می‌کردم )