2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گل

من چند وقتیه تو فکرمه لیسانس جدید بگیرم

تو فکرش بودم برم یا نه! دو دل هستم

خواب دیدم خابگاه زمان دانشجوییم هستم

و با خودم میگم چرا من اصلا کلاسارو نمیرم!( رشته جدید میخام پیام نور و غیر حضوری بخونم)

بعد تو یخچال کلی شیرینی بود دوستام اوردن خوردیم

دارم میرم از خابگاه و تموم شده درسم ، با خودم میگم دوتا رشته خوندم ولی هیچکدوم پزشکی نبود

تعبیرش چیه؟

😘Thanks GOD 
من چند وقتیه تو فکرمه لیسانس جدید بگیرمتو فکرش بودم برم یا نه! دو دل هستمخواب دیدم خابگاه زمان دانشج ...

ببین رویای صادقه هدف داره و جزییات زیادی داره ،اما اینا بازتاب فکر خودته ،فقط اینکه این وسط یه خبر خوش بهت میرسه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ببین رویای صادقه هدف داره و جزییات زیادی داره ،اما اینا بازتاب فکر خودته ،فقط اینکه این وسط یه خبر خ ...

خیلی دلم میخاد بدونم رشنه جدید رو بخونم یا نه!!

😘Thanks GOD 
من چند وقتیه تو فکرمه لیسانس جدید بگیرمتو فکرش بودم برم یا نه! دو دل هستمخواب دیدم خابگاه زمان دانشج ...

فقط میدونم شیرینی تو خواب واسه خواب بیننده خوب نیس شیرینی غم و ناراحتی هست صدقه به نیت پنچ تن بده انشاالله رفع بشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم