بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا نشنیده بودم ولی وقتی نوار استفاده میکردم فکر میکردم خونش بو میده بعدا فهمیدم مواد نوآره ک ب ...
نه واقعا خونم بو داره ربطی به تمیزی کثیفی ام نداره ترشحات و عرق بحثش جداست.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
خون رو مواد نوار بو میگیره حس میکنم نوار اصلا بهداشتی نیست من چند ساله کاپ میزارم این ماه گمش کردم ا ...
آره درسته رو نوار بو میده ولی من خودم وقتی ترشح تخمک گذاری دارم و نوار میزارم هیچ بویی حس نمیکنم ولی خونریزی فرق میکنه منظورمم از بوی خون این نیست که بقیه حس کنن یا حتی خودتو آزار بده ولی به هر حال بو داره.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
خونی ک در معرض هوا قرار نگرفته ؟برگشت ب رحم؟مگ از همون رحم خارج نشده؟
چه حرف عجیبی زدید عزیزم مثل اینکه بگی ببخشید مدفوع که از روده خارج شده پس چه اشکالی داره دوباره با سرنگ وارد رودش کنیم ! جداقل قبل ز صحبت و استفاده از وسیله ای دربارش و درباره بدن خودت اطلاعات داشته باش خون رحم نباید به رحم برگشت بخوره حتی خدای نکرده باعث سرطان رحم میشه