2777
2789
عنوان

چیکار کنم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست
کاملا درکت میکنم منم مثل تو بیشتر از نه گفتن رفتارهای مامانم برام سخت میشه ولی سعی کن عاقلانه فکرکنی ...

عاقلانه فکر میکنم ولی همش توفکرو خیالم با خودم میگم اگه خوشم نیومد چی چطور با وجود مامانم رد کنم🥲 اون از همین الان منو شوهر کرده میدونه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم هنوز آمادگی برای ازدواج ندارم

عزیزدلم باید کم کم خودتو اماده کنی

سنت سنیه که اوج خواستگاراس

خیلی بذاری دیر بشه مورد ها هم کمتر میشه بعد این بین شاید یکی باشه واقعا مناسبت باشه ولی از دستش بدی 

۲۳ سالمه اونا منو دیدن خوششون اومده گفتم بیان ولی اگه من از اونا خوشم نیاد با وجود مامانم‌چطوری رد ک ...

خب مادرت آرزو داره خوشبحت بشی تنها نمونی  بعضی وقتا بار اول از طرف خوشت  نمیاد ولی   باردوم ببینی شاید   بخوای  بهر حال زود رد نکن  سنت برای ازدواج خوبه  هر چی سن بره بالا خواستگار خوب کمتر میشه 

عزیزدلم باید کم کم خودتو اماده کنیسنت سنیه که اوج خواستگاراسخیلی بذاری دیر بشه مورد ها هم کمتر میشه ...

اونا منو دیدن خوششون اومده منم گفتم عیب نداره بیان ولی اگه خوشم نیومد چطور با وجود مامانم رد کنم🥲 از همین الان منو شوهر کرده حساب میکنه نمیدونین چه رفتارا و حرفای بهم میزنه اگه نه بگم روانمو داغون کرده😭

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

اونا منو دیدن خوششون اومده منم گفتم عیب نداره بیان ولی اگه خوشم نیومد چطور با وجود مامانم رد کنم🥲 ا ...

باید اعتماد به نفس داشته باشی و بگی نمیخوام. نهایت مادرت تا یه مدت باهات سرسنگین و قهره دیگه

باید اعتماد به نفس داشته باشی و بگی نمیخوام. نهایت مادرت تا یه مدت باهات سرسنگین و قهره دیگه

اگه خوشم نیاد میتونم بگم نه ولی از واکنشش میترسم🥲

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

اگه خوشم نیاد میتونم بگم نه ولی از واکنشش میترسم🥲

مرگ یکبار شیون یکبار

نهایت یه ربع میخواد واکنش شدید نشون بده

ولی کلا خودتم خوب بررسیش کن

معیار هاتو مشخص کن و اینا

اگر معیار هاتو نداشت سفت و سخت بگو نه

مرگ یکبار شیون یکبارنهایت یه ربع میخواد واکنش شدید نشون بدهولی کلا خودتم خوب بررسیش کنمعیار هاتو مشخ ...

میتونم نه بگم الان فکرمو چیکار کنم که درگیر شده؟🥲 امشب اصلا نخابیدم انقدر زیاد فکرم درگیر بود که تپش قلب داشتم

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

میتونم نه بگم الان فکرمو چیکار کنم که درگیر شده؟🥲 امشب اصلا نخابیدم انقدر زیاد فکرم درگیر بود که تپ ...

حرفاتو بنویس که میخوای چیا بگی با خودت یه بار بگو بعد برو بگو به مامانت که دیگه فکرتم درگیر نباشه

ولی من پیشنهاد میکنم بذاری خواستگار بیاد بررسیش کنی