2777
2789
عنوان

چیکار کنم😔😔😔

263 بازدید | 27 پست

میخاد خاستگار میاد خودم راضی نیستم ولی مامانم خیلی راضی منو تحت فشار میزاره با حرفاش با رفتاراش.. روانمو داغون کرده از دیشب همش تو فکروخیالم از قلب درد و تپش قلب نتونستم بخابم🥲 من اینجوریم که میرم تو فکروخیال قلبم سریع واکنش نشون میده😭 خسته شدم دیگ این قضیه‌رو خیلی برای خودم بزرگ کردم تاوان نه گفتن دارم ولی احساس میکنم نمیتونم که بگم🥲 احساس میکنم نمیتونم در برابر مامانم وایسم🥲 چیکار کنم این افکار ازم دور شه؟؟ دارم روانی میشم

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای جواب رد بدی؟ اگر دلیلت محکمه نبایدبه خاطر حرف مادرت بخوای ازدواج کنی چون خدای نکرده بعدا ...

احساس میکنم هنوز آمادگی برای ازدواج ندارم تو خودم نمیبینم🥲

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

خب حالا بزار بیاد شاید خوشت آمد خوشت نیامد هم جواب منفی میدی

گذاشتم بیاد ولی از واکنش مامانم میترسم احساس میشناسمش میدونم اگه نه بگم چه رفتارا و حرفایو باید تحمل کنم

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

احساس میکنم هنوز آمادگی برای ازدواج ندارم تو خودم نمیبینم🥲

کاملا درکت میکنم منم مثل تو بیشتر از نه گفتن رفتارهای مامانم برام سخت میشه ولی سعی کن عاقلانه فکرکنی به خاطر هیچ کس تن به هیچ انتخاب اشتباهی نده اگرهم که خوب بود روش فکرکن

چند سالته اگر واقعا خوب باشه بعد از ازدواج پشیمون نمیشی

۲۳ سالمه اونا منو دیدن خوششون اومده گفتم بیان ولی اگه من از اونا خوشم نیاد با وجود مامانم‌چطوری رد کنم🥲 از همین الانش منو شوهر کرده حساب میکنه😭

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻