2777
2789

والا هر کی آورده میگه پشیمونم سخته فلان

واقعا کسی نبوده بتونه بعد بچه افسار زندگیش از دستش نره و درست زندگی کنه و راضی باشه؟

من میترسم بیارم از بس همه مینالن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشکری نکنید خدا قهرش میگیره. 

فقط سجده شکر کنید برای داشتن بچه هاتون .

خدانگهدار 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

من بچه م  مشکل داشت خییلی اذیت شدم و دارم میشم باهاش هنوز ک ۵.۵ سالش مث نوزاد بهم واسطه س کاراش با منه

ولی یه لحظه پشیمون نیستم از بودنش. نفس منه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شاعر می گه:

اگرم حسود پرسد دل من ز شکر ترسد

به شکایت اندرآیم غم اضطراب گویم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مناینجا رو نبین یه لحظه یه حالی میشن تاپیک میزنندو ساعت بعدشم میرن قربون صدقه همون بچه میرن

عزیزم چه خوب بالاخره یکی راضی بود

چند درصد راضی هستی چند درصد ناراضی