2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه آورده باشه و پشیمون نشده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست
ناشکری نکنید خدا قهرش میگیره. فقط سجده شکر کنید برای داشتن بچه هاتون .خدانگهدار

من ندارم میخوام اقدام کنم ولی همه میگن نیار ولی با بچه هاشون میرن بیرون رو پروفایل ازشون عکس میزارن تولد میگیرن خب منم دلم میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بیارم تاپیک شرایط من رو میشه بخونی تظرتو بگی

پبچه یه تیکه از وجود خودته

عشق و روحت درش وجود داره، بدون آمادگی لازم از سر خودخواهی یا تنهایی اقدام نکن

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

کجا میذاشتی شونمنم شاغلم

دوران کرونا پیش مامان و بابام.بعدش مهد.البته اگه بتونی حداقل تا سه سالگی پرستار بگیری و بعد مهد بذاری خیلی بهتره.من پسرمو یک سال و سه ماهگی مهد گذاشتم اذیت شد ولی دخترم از سه سالگی رفت خیلی مهد رو دوست داره .

عزیزم چه خوبچه مشکلی داشت اگر دوست داشتی بگو

مشکل بلع و گفتار داشت الان خدا رو شکر بهتر

فکر کن ۴ سال تمام با سرنگ بهش غذا دادم تازه چقد بالا میاورد. خیلی اذیت شدم هرکی من میدید مفت چه اعصابی داری چه طاقتی داری چطور میتونی تحمل کنی 

ولی من با این حال کم نیاوردم  به بچه م با جون و دل رسیدم  حتی وزنش بالا نمودار بود همیشه 

الانم باید پیش دبستانی بره چون گفتارش فعلا عالی نشده ی سال دیرتر میره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......