2777
2789
عنوان

دختر داییم گم شده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25516 بازدید | 406 پست
از همه سراغ گرفتیم هیچکس خبر نداره احتمال دادن خودش رو به آب انداخته خدا رحم کنه فقط به دخترش😭😭😭

انشالله سالم هرچه زودتر برگرده امام زاده یا حرمی اگه هست اون نزدیکی برید شاید اونجا باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رو در جریان بزار اگه برگشت ناراحت شدیم واقعا ایشالله برگرده 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

انشالله😭😭💔

من خودم با چشم دیدم آدم های که دلشکستن تو همین دنیا تقاص دیدن ... البته متاسفانه بعضی ها بازم به خودشون نمیان 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

اصلا به خیالش هم نیس

انشالله پیدا بشه،دلم براش سوخت چ زندکی اخه.امروز دلم برای خودم خیلی میسوخت انگاز هیچکس ندارم دلم پوسیده بود.با این تاپیک دبدم دلم برای دختر داییت بیشتر سوخت.خدایا کسی تو این دنیا تنها و بی‌کس نزار..تروخدا نگو همش دخترش دخترش.خودش مگه چند سالش بود خودش مگه چند تا بود.چرا برای خودش نتونه زندگی کنه😭خبری سد تگم کن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین به کجا رسوندنش که قید بچه سه ساله شو زد و برای همیشه تصمیم به رفتن گرفت😔💔هیچ وقت کتکی که از خونه پدرش خورده روحش و التیام نمی بخشه. با عرض معذرت حسم میگه دختر دایی ات هیچ وقت بر نمیگرده.و یه جایی از این شهر مشغول بکار میشه.طلاق غیابی می گیره و یه زندگی حدید شروع میکنه 

منم تگ کن اسی😔

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌