2777
2789

خیلیا همینطوری میان یه چیزی میگن نه سوادشو دارن نه علمشو و نه خیلی چیزای دیگه ممکنه الکی ذهنتونم درگیر کنن

مثلا من بابت اینکه با یکی آشنا شدم و گفتم زیادی احساسیه و محبت میکنه و وابستست و من زده میشم میگفتن مشکل از منه در صورتی که این یه شخصیت مهرطلبیه و مشکل از من نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من به این نتیجه رسیدم کلا نباید هیچ چیزی گفت بخدا من اومدم درددل کنم از صبح تاالان بلایی سرم اوردم که حتی از تخت پایین نیومدم و گریه میکنم و فقط خودمو میزنم از داغ بچم گفتم یعد یه روانی اون وسط رفت علاوه براینکه گفت زودتر خودتو بکش و خدا قربونش برم غمتو بیشتر میکنه از لج من رفت تمام تاپیکای قدیمیم هم استیکر خنده و رقص میذاشت 

وا خب معلومه مردی کسی دوسداشته باشه محبت میکنه چ ربطی به مهر طلبی داره

وقتی تعادل نداشته باشه و بیش از حد باشه حاضر باشه هر کاری بکنه ک بمونی و نری میشه مهر طلبی و ترس از دست دادن

ببین اینجا همه میان برای مشکل خودشون وقتی حرف میزنی واقعا گوش نمیدن چی میگی فقط خودشونو باهات مقایسه میکنن و چیزایی که برای زندگیشونه رو میگن

من فقط برای نظرای مراقبت پوستی و اینجور چیزا میام اینجا نه بیشتر

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆