2777
2789

ترازو داری

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مواد به صورت چشمی هر ۵نفر ۲تا لیوان فرانسوی میریزم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بزن نی نی سایت 

سرچ کن یکی برا تولد پدر شوهرش 

پخته بود برا ۱۰ نفر 

اندازشو گفته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نه متاسفانه میتونی حدودی بگی چندتا لیوان ارد میخاد لیوان فرانسوی

۲تا لیوان فرانسوی سرچ کن گوگل عکسش میاد 

حدودا ۴۰۰گرم و۳تخم مرغ یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر یا آب جوشیده سرد وانیل نوک قاشق و بکینگ پودر 

۲تا لیوان فرانسوی سرچ کن گوگل عکسش میاد حدودا ۴۰۰گرم و۳تخم مرغ یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر یا آب جو ...

دستوراس متفاوتی هست گیج شدم واقعا

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

دستوراس متفاوتی هست گیج شدم واقعا

به دستور من گوش کن .کیک عالی میشه  اما این رسپی خودم هروقت حوصله اندازه گیری ندارم میزنم خوب میشه کیک مدرسه میخوای اینستاگرام پر و‌آسون خودم هفته اول مهر چند مدل پختم با قالب متفاوت 

درسته خیلی کمک بزرگی کردی

ارد فانتزی یا آرد قنادی باشه بهتره آرد بربری جالب نمیشه حتما با بگینک پودر ۳بار الک کن 

تخم مرغ با وانیل حسابی بزن و‌دور گیری کن ک بو نگیره  پودر هل یا گلاب اختیاری یه نوک قاشق مرباخوری 

۲تا لیوان فرانسوی سرچ کن گوگل عکسش میاد حدودا ۴۰۰گرم و۳تخم مرغ یک لیوان شکر و نصف لیوان شیر یا آب جو ...

عزیزم برا ده پونزده نفر دوتا لیوان خیلی کم نیست الان یه دستوری بود چارتا لیوان  ارد با شش تا تخم مرغ  این بد نیست؟؟

ارد فانتزی یا آرد قنادی باشه بهتره آرد بربری جالب نمیشه حتما با بگینک پودر ۳بار الک کن تخم مرغ با وا ...

مرسی این نکاتو حتما رعایت میکنم