2777
2789

یهو به سرعت جت میدووه میره زیر ماشین و خونه مردم و مغازه مردم.. بغلم کنم کمر درد میگیرم کالسکه هم نمیمونه ازش میاد بیرون... خدایی چندماهی عین بچه آدم دستمو میگیره؟؟ تا چند ماه باید خونه حبس بشم؟؟۳ماه یا ۶ ماه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه عزیزم پسر منم نمی گرفت یه بار یه پرنده زخمی دیدیم گفتم ببین دست مامانشو ول کرده ماشین خورده بهش الان تو‌پیاده رو خودش می ره ماشین ببینه میاد دستمو می گیره زود 😁

بچه منم تا ۲ سالگی اینطوری بود الان آروم شده 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

اکثرا اینجورین برای من نزدیک دو سال و نیمه خیلی کم پیش میاد دستمو بگیره بیشتر دوست دارن بدون و فرار ...

میدونم فقط دنبال یه تایم ثابت هستم که بگم خودکشی نکن ۳ماه دیگه درست میشه روزشماری کنم تا برسه از شوق

دختر من ۲سال و هفت ماهشه یهو میپره تو خیابون یا فرار میکنه میره توی خانه بازی و شهربازی. مجبورم میکنه ببرمش جایی که میخواد. اوندفعه رفت توی رستوران گرون قیمت نشست به گارسون‌میگفت پاچینی میخوام🤣 گفتن نداریم یه قشقرقی راه انداخت

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
بهترین راه اینه تو خونه بمونی پرید رفت زیر ماشین چی؟

تا کی اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دنبال تایمش هستم.. یک ماه میمونم  میگم خب دیگه آدم شده میرم بیرون می بینم باز همونه.. فقط افسردگی واسم مونده.. من اصلا اهل خونه موندن نبودم