2777
2789
عنوان

بچه بیست و سه ماهه من تو خیابون دستمو نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
باید عادتش بدی وقتی خواست دستتو ول کنه بغلش کن بگو اصلا بر میگردیم حالا ک دستمو میگیری مطمعنن میگه ن ...

بچت صحبت میکنه؟ برا من فقط کلمه میگه عین بابا نون نی نی .. ولی قشنگ حرفامو میفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ۲ سال دوماهشه‌ دقیق عین گاو میمونه میره زیر کامیون ریلکس و به سرعت جت

طبیعیه چون الان بچه ها چیزی از خطر نمیدونن منم وقتی می‌خوام ببرمش پارک کلی میترسم کلا استرس مغزمو گرفته 

طبیعیه چون الان بچه ها چیزی از خطر نمیدونن منم وقتی می‌خوام ببرمش پارک کلی میترسم کلا استرس مغزمو گر ...

بعد زنای پارک همش دعوام میکنن که چرا بچه رو ول نمیکنی بازی بکنه؟؟ من میترسم بره جلوی تاب.. یا زیر ماشین.. واقعا چرا نمیفهمن... هر سری میرم دعوام میکنن میگن حساسی

طبیعیه چون الان بچه ها چیزی از خطر نمیدونن منم وقتی می‌خوام ببرمش پارک کلی میترسم کلا استرس مغزمو گر ...

بچه اولیم ۶ سالشه بخدا تو پارک اصلا سراغشون نمیگیرم اما این خب مواظبت میخواد . زنای پارک نمیفهمن احمقا

وای استرس. منم استرس مغزمو گرفته. به نظرت ۳ سالگی درست میشن؟؟ تازه من فوبیای موندن دستشون لای در و آسانسور هم دارم. بچه بزرگم ۶ سالشه هنوز دقت نمیکنه دستش لای دره و همزمان کتونی میپوشه. حواسش نیس یکی درو ببنده دستش گیر کنه

بعد زنای پارک همش دعوام میکنن که چرا بچه رو ول نمیکنی بازی بکنه؟؟ من میترسم بره جلوی تاب.. یا زیر ما ...

اصلا اهمیت نده مادر خوب نادریه ک مراقبه 

منم پارک میرم مراقبم چون بچم می‌ره جلو یا پشت تاب ها 

داداشم میگه بچرو رها کن اما اون دخترش خیلی حواسش جمع هست منو درک نمیکنه 

کار خودتو بکن فعلا فقط مراقبت نیازه 

وای استرس. منم استرس مغزمو گرفته. به نظرت ۳ سالگی درست میشن؟؟ تازه من فوبیای موندن دستشون لای در و آ ...

چقدر مثل منی 

مامانم مدام داره دعوام می‌کنه ک با این حجم از ترس و استرس روانی میشی اما واقعا میترسم فکر کن من یه بچه سه ماهه هم دارم 🥴😂

چقدر مثل منی مامانم مدام داره دعوام می‌کنه ک با این حجم از ترس و استرس روانی میشی اما واقعا میترسم ف ...

وای خدا صبرت بده.... من اختلافشون ۳و نیم سال بود پوستم کنده شد. تو که ۲ سال اختلاف دارن وای... تا اولی بزرگ بشه پیر میشی عین من...حسودی میکنن دعوا میکنن مگر اینکه مادرت کمک بده من کمک نداشتم

دیگه تو فکر خودکشی ام. نه میتونم تفریح کنم نه بیرون یه پارک برم. نه خونه تمیز کنم. همه چیم از دستش ش ...

چرا انقدر زود فکر خودکشی میوفتید خواهرم؟

زندگی شوخی بردار نیست

کلی چالش داره

روحیه قوی و محکم میخواد

با یه مشکل نمیشه برید 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه داد بزنی سرش تنظیم می شه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دیگه تو فکر خودکشی ام. نه میتونم تفریح کنم نه بیرون یه پارک برم. نه خونه تمیز کنم. همه چیم از دستش ش ...

عادیه من دختر بزرگم تا حالا که چهار سالشه میگه مامان دستمو بگیر ولی کوچیکه نه از همون اول که شروع کرد به راه رفتن عین بچه شماست باید خیلی مراقبش باشم خیلی خودسره و باید کارو فکری که تو مغزش هست رو انجام بده

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

عادیه من دختر بزرگم تا حالا که چهار سالشه میگه مامان دستمو بگیر ولی کوچیکه نه از همون اول که شروع کر ...

بدبختی سنی هست که مهد هم نمیشه گذاشت‌ چون اگر اذیتش کنن نمیتونه بهم بگه

وای خدا صبرت بده.... من اختلافشون ۳و نیم سال بود پوستم کنده شد. تو که ۲ سال اختلاف دارن وای... تا او ...

من پسر اولم ب شدت بد غذا هست اگر خوراکش خوب بشه میتونم مدیریت کنم اما فکر کن از صب فقط چارتا قاشق حلیم خورده اونم با هزارتا داستان