2777
2789
عنوان

بچه بیست و سه ماهه من تو خیابون دستمو نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی بچه ها آروم اند ومطیع. مادرشون هم آسوده اما اما بعضی بچه ها نه اصلأ نمی‌خوان دست مادرو بگیرند باید بترسونیش بگی دزد میاد اونایی که دست مادرو نمی‌گیرند می‌برند همیشه باید حواست باشه هر لحظه. 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دیگه تو فکر خودکشی ام. نه میتونم تفریح کنم نه بیرون یه پارک برم. نه خونه تمیز کنم. همه چیم از دستش ش ...

خیلی داری سخت می‌گیریاااا بچه ها همین ‌مدلی ان دیگه ما باید باهاشون راه بیایم من‌پسرم‌تلویزیون جارو‌شارژی‌مخلوط کن گوشی و‌کلی دکوری گرون قیمتمو‌شکوند جمع‌کردم‌همه‌چی‌رو چون‌نمی فهمه و کنجکاوه بیرون هرروز پارک و‌خانه بازی‌می‌برم‌ولی خودم خریدی چیزی داشته باشم‌می‌ذارم‌پیش‌مامانم‌چون‌به‌همه‌چی‌می‌خواد‌دست بزنه 

باید عادتش بدی وقتی خواست دستتو ول کنه بغلش کن بگو اصلا بر میگردیم حالا ک دستمو میگیری مطمعنن میگه ن ...

هزار بار کردم تا یک ربع تهدیدام خوبه بعد یادش میره به هیچ وجه تهدید گوش نمیده

دختر منم تو ماشین اصلا نمیشینه واقعا دستام درد میگیره اینقدر محکم نگهش میدارم ورجه وورجه نکنه.. همسرمم هی حواسش پرت میشه ب ما😂 واقعا دلم نمیخاد اصلا بیرون برم با ماشین همسرم دوست دارم پياده برم.. 

برا من ۲ سال دوماهشه‌ دقیق عین گاو میمونه میره زیر کامیون ریلکس و به سرعت جت

بچه منم خیلی اذیت میکرد یعنی تا ماشین به سرعت بالا میدید سریع میرف بپره زیرش به خدا اگه نمیدویدم دنبالش دور از جونش تا الان ده بار مرده بود کلا هیچ جا نمیتونستم ببرمش خداروشکر الان بزرگ شده باز بهتر شده ایشالا بچه شما هم تا مثل دختر من تا ۳ سالگی خوب میشه راحت میشی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

پسر منم ۱۹ ماهه هست همین طوره ولی من گولش میزنم یا میگم هانی میاد اوخ میشی دیگه یه کم مقاومت میکنه ولی اروم میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

همه میگن بمون خونه 

اتفاقا برای اینه که دیر به دیر میبریش بیرون تندتند ببرش پارک کوچه های خلوت ولش کن بازی کنه کنجکاویش تخلیه شه ببینه خبری نیست دیگه اروم باهات راه میاد