2777
2789
عنوان

فاجعه ای به اسم تبلیغ

105 بازدید | 10 پست

تبلیغ جدید این کاخ لبخند رو دیدین؟ یه جا داشتم تحلیل میخوندم در مورد سوادرسانه و اثرات پنهان بود

اقا میگه از وقتی ازدواج کردم نتونستم به دندونام برسم...

و یه زن غریبه میشه منجی اون و میبرش از درد نجاتش بده

چه راحت همسر و ازدواج میشه علت درد و عادی سازی اینکه یه غریبه میتونه برات از همسر نزدیکتر باشه و...

نظر شما چیه؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه رسانه در غالب هر ارگانی کم کم داره یه سری صفات غیر انسانی رو درجامعه عادی سازی میکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلا تلویزیون نمیبینم هیچی.همسرم هم که روشن کنه یا کارتون یا اشپزی یا یکم فیلمای الکی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

میتونست جای خانوم محرابی یه اقا باشه چ اصراریه ی خانوم باشع

اصلا همون خانم در نقش همسرش باشه که مثلا تازه ازدواج کردن و اومدن باهم دندوناشون رو درست کنن

چرا باید بگه از وقتی ازدواج کردم نتونستم دندونام درست کنم

زن مقابل ام بگه پاشو الان با هم بریم. میبرمت درست کنی!!!

خبب جمشید شاه از پادشاهان ایران باستان قشنگمونن عاشق یکی از همسراش بوده خیلییی زیادد 🌿

بعد این خانم خوشگلههه مریض میشهه خیلی هم سخت..🥺🥺.. خلاصه طبیب ها هیچ کاری از دستشون بر نمیادد که نمیادد 💔💔😭

این وسطا یک بشکه انگور فاسد شده بودهه پادشاه در ادامه داستان طی ماجراهایی... میگه حالا اینو بخوره شاید بهتر شهه و بلهه ملکه بهتر شد و بقیه هم خوردن دیدن باعث شادی و سرمستی میشهه 😍😍😂😂

پ ن داستانو خیلی وقت پیش خوندن بخش عمده یادم نیست کاملا خلاصه بود 🌿

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨