2777
2789
عنوان

اخه چه جوری تو ایران زندگی کنیم

634 بازدید | 70 پست

کارمندی که حقوق پونزده تومنه در حالی که خط فقر هفتاد میلیونه ، اجاره خونه ده میلیونه ، یک کیلو برنج ۳۵۰ و یک کیلو گوشت ۸۰۰ هزار تومنه .

کار ازاد یا تولید و کاسبی هم که  مواد اولیه هر روز گرونتر و گرونتر میشه و تو  میخری صد میفروشی ۱۵۰ ، فرداش باید بری ۲۰۰ بخری ، سود که نداره هیچ فقط ضرر میکنی .

انگار همه باید تو این مملکت دکتر و دندونپزشک بشن دیگه پرستار و معلم و کارگر و کارمند ساده و مهندس ادم نیستن .

که تازه اونم که ۶۰ درصد با سهمیه قبول میشن .

خوش به حال کشاورزا ، کارشون محتاجه دولت و جامعه نیست، محصول میکارن خدا بهشون نعمت میده میفروشن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

70؟؟؟؟ 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

تازه اکثرا بچه دار نمیشن به خاطر اوضاع پنجاه سال دیگه باید هممون تو تنهایی و بی کسی بمیریم

همین الان هم امار میانسال ها بیشتر از بچه هاست پنجاه سال اینده نمیکشه زودتر 🥺

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

تازه شم هر روز داره بدتر میشه... یکی دوسال دیگه همین شرایط امروز هم نیست... رسما از افغانستان و پاکستان داره بدتر میشه ایران..می دونی همین الان چقدر جوون ها دیگه ازدواج رو بیخیال شدن ؟عمرشون داره به بطالت میره کاملاً..نه کار نه پس انداز...

هفتاد چیه

گفتید خط فقر زیر 70 تومنه تعجب کردم

ته تهش 50 تومنه! 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود!