2777
2789
عنوان

یه وسیله مهمو تو خونه قایم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 63 پست
به خودت استرس نده آروم باش پیداش میکنی فرار که نمیکنه

سکه هست چند تا دارم سکته میکنم میترسم یجا قایم کرده باشم که الان عقلم نرسه پیدا کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیر فرش نمیشه ی چیزی اندازه کف دست ولی خب چون شبیه مکعبه نمیشه زیر فرش

خب پس اول کمد لباس و بریز بیرون .تا ته ته .بعد جیب لباسامو بگرد .دوباره از نو بچین ..تا دیگه سردرگم نشی .هر قسمتی رو جدا جدا کار کن تا خیالت راحت بشه اونجا نیست .

یه نگاهم رو یخچال بکن .احساس کردم اونجا گذاشتی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پسری یاعلی بگو پاشو اول جاهایی که باهاشون زیاد سرکار داری بعد دیگه جاهای دیگه پیدا میشه

دعا کن پیدا شه میدونم تو خونست ولی دارم سکته میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

کسی برنداشته باشه از خونتون

نه کسی نیومده خونمون

نگران نباش شاید جلو چشمت بوده الان نمیبینیش اروم باش و فک کن اخرین بار کجا دیدیش

اصلااا هیچی یادم نمیاد فقط یادمه قایمش کردم

خب پس اول کمد لباس و بریز بیرون .تا ته ته .بعد جیب لباسامو بگرد .دوباره از نو بچین ..تا دیگه سردرگم ...

مرسی حتما

دعا کن پیدا شه

حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: برای یافتن گمشده١ با اعتقاد کامل این ذکر را زیاد تکرار کنید: «أَصْبَحْتُ ...

مرسییی

منم قبل از عید نوروز ر

ریموت ماشین دوس همسرمو گزاشتم یه جایی..... بعدش کلی دمبالش گشتم.... عید هم خونه تکونی اساسی کردم ولی پیدا نشد.... بنده خدا رف یکی دیگه خرید

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

مرسی حتمادعا کن پیدا شه

پیدا میشه دختر گلی .یه نفس عمیق بکش و تمرکز کن .پیدا میشه راحت ..هر چقدر بیشتر استرس بکشی اون وسیله حتی اگر جلو چشمتم باشه دیده نمیشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو