2777
2789
عنوان

یه وسیله مهمو تو خونه قایم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 63 پست

مثله مامان من همه چیو برمیداره میبره قایم میکنه میگه جای امن گذاشتم بعد وقتی لازمه نمیتونه پیدا کنه

صد بار ازش خواهش کردم مادر من میشه جای امن نذاری اینطوری بدتر ناامن میشه بزار دم دست گوش نمیده

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روسری گره میزنم خدا شاهده پیدا میشه 😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
دعا کن پیدا شه میدونم تو خونست ولی دارم سکته میکنم

لابه لایه رختخواب ها یا توی پوش یک بالش که استفاده نمیکنید 

توی کابینت لابه لایه ظروف توی کتابخانه لابه لایه کتاب ها 

تو گچبریهای سقف یا لبه کابینت مبل تخت 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
منم قبل از عید نوروز رریموت ماشین دوس همسرمو گزاشتم یه جایی..... بعدش کلی دمبالش گشتم.... عید هم خون ...

😭😭😭 من چند تا سکه هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

میگن گوشه روسری رو گره بزنی پیدا میشه

باید نیت خاصی کنم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سوره یس نذر سبزقبا کن پیدامیشه

ان شاالله پیدا شه دعا کن

مثله مامان من همه چیو برمیداره میبره قایم میکنه میگه جای امن گذاشتم بعد وقتی لازمه نمیتونه پیدا کنهص ...

آره منم همینکارو کردم چون می خواستیم بریم مسافرت قایمش کردم

منم بعدز بچه دار شدن حافظم به ف .. رفته

منم

نمیدونم بخاطر بیهوشیه بخاطر واکسن کروناست بخاطر چیه هیچی یادم نمیمونه

من روسری گره میزنم خدا شاهده پیدا میشه 😅😅😅

نیت خاصی میکنی؟

روسری رو باید سر کنم گره بزنم یا نه؟

لابه لایه رختخواب ها یا توی پوش یک بالش که استفاده نمیکنید توی کابینت لابه لایه ظروف توی کتابخانه لا ...

می خوام کل خونه رو بگردم دعا کن پیدا شه