2777
2789
عنوان

یه وسیله مهمو تو خونه قایم کردم

537 بازدید | 63 پست

الان یادم نمیاد اصلا کجا گذاشتمش چیکار کنم از دیشب خیلی ناراحتم😭😭

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بستگی داره که باشه بشه زیر فرش قایم کرد یا نه ؟!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابی خونه رو زیرورو کن پیدا میشه ولی ی زحمت بکشی همه چی دوباره بچینی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بستگی داره که باشه بشه زیر فرش قایم کرد یا نه ؟!!

نه زیر فرش نمیشه ی چیزی اندازه کف دست ولی خب چون شبیه مکعبه نمیشه زیر فرش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

حسابی خونه رو زیرورو کن پیدا میشه ولی ی زحمت بکشی همه چی دوباره بچینی

حاضرم کل خونه رو از اول بچینم ولی پیدا شه

چی بوده

یه وسیله گرون قیمت البته کوچیکه اندازه کف دست

منم فلش فیلم عروسیم رو  گم کردم تو خونه. خدا کنه هیچ وقت پیدا نشه🤣

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

عزیزم 😂😂😂 یاد خودم افتادم

چیکار کنم خیلی حافظم ضعیف شده از دیشب دارم هر جا به فکرم میرسه رو میگردم پیدا نمیکنم