2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست
خب الان درس و دانشگاه و... هم مسئلیت های خاص خودشو دارهمن خوابگاهیم و الان مثل یه سرپرست خانواده دار ...

خب خوبه اگ از کسی خوشت اومده شروع کن

الان اکثر همسنات یکیو دارن اوکیه

فقط خانوادتو از اول در جریان بزار نظر اونارو بخوا وقت اشنایی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه رو هر چی دیر تر بیاری بهتره بنظر من بچه مادر عاقل و اگاه و فهمیده میخواد و البته از نظر مالی تام ...

به نظرتون این ظلم نیست در حق بچه که با مادری که باهاش سه یا چهار دهه فاصله سنی داره زندگی کنه؟ اینجوری درک کردن حرف بچه توسط مادر و بالعکس خیلی نمیاد پایین؟؟ 

شما الان تو جامعه ببین مادر واسه دهه چهل بچه واسه دهه هشتاد نود، تو رفتار و کردار و پوشش متفاوتن و انگار حرف همو نمیفهمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خوبه اگ از کسی خوشت اومده شروع کنالان اکثر همسنات یکیو دارن اوکیهفقط خانوادتو از اول در جریان بزا ...

اره میخوام رسمی باشه تا الانم دوست پسر و اینا قبول ندارم فقط خواستگاری که با پدر و مادرم حرف زده بعد به خودم گفته و حرف زدیم مثلا دیدم به درد هم نمیخوریم حالا میخواستم بدونم با این روند ادم پیش بره چطوره

خب عزیزم احتمال افسردگی نهان داری وگرنه دختر 19 ساله الان باید یه پا اتیش پاره باشه وگرنه اگه تو این ...

😂عالی شد

خب من سر کنکورم تقریبا پیر شدم الانشم درس و مشق دانشگاه تقریبا کل وقتم رو گرفته و پاره وقت میرم سر کار یعنی دیگه فراتر از این کارا چیز دیگه ای نمیتونم چون وقتش رو ندارم خب با این اوصاف به نظرتون 19 یا 20 سن مناسب تری نیست؟؟ 

به نظرتون این ظلم نیست در حق بچه که با مادری که باهاش سه یا چهار دهه فاصله سنی داره زندگی کنه؟ اینجو ...

اصلا!هیچ ربطی نداره دیگه این چیزا دست خودته

من ی مادر دارم با اختلاف سنی خیلی کم مادر بسیار خوبی بود اما خیلی بی تجربه همین باعث یه عالمه تروما و مشکل توی من شد از بچگی

در عوض دوست صمیمیه مدرسم مادرش بالای سی بود که دنیاش اورده بود مادرش شاغل هم بود به شدت فرق و احساس میکردم اون زمان توی شیوه ی تربیتی و رفتاری مادرش و به شدت کودکی و نوجوونی سالم تری داشت  

مادر من بیشتر شبیه یه خواهر بزرگ تر بود بنظرم هر چیزی جای خودش باید باشه مادر مادره قرار نیست شبیه خواهرت باشه!

و اینکه زود بچه بیاری بنظر من زود تر پیر میشی😑😁

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اره میخوام رسمی باشه تا الانم دوست پسر و اینا قبول ندارم فقط خواستگاری که با پدر و مادرم حرف زده بعد ...

خوبه عالیه

😂عالی شدخب من سر کنکورم تقریبا پیر شدم الانشم درس و مشق دانشگاه تقریبا کل وقتم رو گرفته و پاره وقت ...

بازم میگم نه 

بعد فارغ التحصیلی کلا دنیات عوض میشه و بیشتر خوش میگذره شرایط کاریتم به ثبات میرسه پیشرفتت بیشتر میشه اون موقع هم دنیادیده تری و بهتر میدونی چی و چه کسی رو میخوای هم کیس های بهتری میان سراغت

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اصلا!هیچ ربطی نداره دیگه این چیزا دست خودتهمن ی مادر دارم با اختلاف سنی خیلی کم مادر بسیار خوبی بود ...

خب یه مادر تو سن کم میتونه کتاب بخونه میتونه اطلاعاتشو ببره بالا میتونه دوره شرکت کنه یعنی فقط به سن و سال اکتفا نکنه الان این چیزا فراهمه شاید یه مادری دوست نداشته باشه استفاده ولی یه دختری توی سن کم به خاطر علاقه دنبال یادگیری بوده

و اینکه قابلیت یادگیری رو وقتی داره خب چرا باید ازش محروم باشه؟ 

لطفا اگر با حرفم موافق یا مخالفید بهم بگین

بازم میگم نه بعد فارغ التحصیلی کلا دنیات عوض میشه و بیشتر خوش میگذره شرایط کاریتم به ثبات میرسه پیشر ...

خب من بعد از کارشناسی کار نمیکنم چون رشتم طوریه که باید دکتری بگیرم و قصد ادامه تحصیلم دارم 

اما خب واقعا دوست ندارم تا اون موقع بی شوهر بمونم

خب یه مادر تو سن کم میتونه کتاب بخونه میتونه اطلاعاتشو ببره بالا میتونه دوره شرکت کنه یعنی فقط به سن ...

بنظر من یه سری چیزا با تجربه و بالا رفتن سن به دست میاد نه مطالعه صرفا 

و دوم شما مگه چقدر تو زندگیتون سفر رفتید خوش گذروندید که بخواید سریع هم بچه بیارید بچه خواه نا خواه یه سری محدودیت ها برای شما به وجود میاره اولویت دیگه اول میشه بچه بعد خودتون همیشه ی بخشی از فکرت پیش بچته هیچوقت بعد از مادر شدن کامل برای خودت نیستی

پس من عقیدم اینه شما مجردیتو بکن ازدواج کردی با شوهرت بگرد سفر برو یکم دوتایی خوش بگذرونید بعد به فکر بچه 

خب من بعد از کارشناسی کار نمیکنم چون رشتم طوریه که باید دکتری بگیرم و قصد ادامه تحصیلم دارم اما خب و ...

باشه هرکاری دوست داری بکن چون ظاهرا تاپیک زدی باهات موافقت شه نه اینکه به جواب خوب بودن یا بدبودنه برسی

ولی وقتی به 28 29 سالگی رسیدی به درک حرفای امروزم میرسی حداقل اگه خیلی ارزوی شوهرکردن داری و نمیخوای تا 28 و 30 اینا صبر کنی  بزار دیگه حداقل روی 24 25  

19 و 20 و 22 واقعا خریت محضه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

الان فکر کنید منم جای دخترتون من دانشگاهم شهر دیگه است سر کار هم پاره وقت میرم ایران رو هم فقط دو تا ...

اگر فکررمیکنی اماده ازدواج هستی کیس خوبی پیدا کردی ازدواج کن اما حتما مشاور برو که خودت بشناسی 

من خودم دانشگاه رفتم اما الویت ها و معیارهای قبل دانشگاهم با بعدش خیلی فرق کرد انگار دنیایی بروم باز شد 

انشالله هر جا باشی موفق باشی و یک بخت خوب نصیبت بشه

فعلا امضا ندارم