2777
2789
عنوان

ازدواج

327 بازدید | 42 پست

سلام به نظرتون ازدواج کردن در سن حدود نوزده بیست سالگی توی این دوره زمونه کار خوبیه؟ 

ازدواجی که بر پایه شناخت طولانی و مشاوره رفتن های زیاد و تحقیقات گسترده باشه

اگر معتقدید این سن زوده میشه دلیلش رو هم بگید اینکه چرا زوده و کی مناسبه؟ 

اگه ادمش باشه کار خوبیه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب شخص داره 

اما خودم ب شخصه که ۱۸ ازدواج کردم ب دخترم میگم برو دانشگاه سر کار با جامعه تعامل کن از خودت شناخت پیدا کن بعد بگرد دنبال نیمه گم شده 

فعلا امضا ندارم
چجوری اینو بفهمم از نظر شما؟

از نظر من آدما سه تا سن دارن

سن شناسنامه ای

سن ظاهری

سن عقلی

حرف مت راجب سن عقلیه هسته

شما بلید حرفای دو طرف رو سبک سنگین کنی ببینی حرفاش جوری هست که بالغانه هسته یا هنوز بچس

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بستگی ب شخص داره اما خودم ب شخصه که ۱۸ ازدواج کردم ب دخترم میگم برو دانشگاه سر کار با جامعه تعامل کن ...

الان فکر کنید منم جای دخترتون من دانشگاهم شهر دیگه است سر کار هم پاره وقت میرم ایران رو هم فقط دو تا شهرش رو نگشتم الان احساس میکنم نیاز دارم ازدواج کنم از لحاظ عاطفی و... خب پیشنهاد شما به من تو این سن چیه؟