2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من دختر سن ازدواجش بین 25 تا 35 هست 

نه زیر 25 خوبه نه  بالای 35

نوزده که واقعا زوده چون هنوز مغز به حالت ثبات نرسیده و مدام درحال دگرگونی معیارها و ملاک ها و عواطفه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

به نظر من زوده. چون ۱۹ سالگی اینا، سنیه که تازه فرد داره سعی می‌کنه ببینه چی دوست داره، دانشگاه میره، سعی می‌کنه تجربه کسب کنه.

تازه یکم از کنترل پدر و مادر خارج شده و مستقل‌ترشده. به نظرم چند سالی باید تمرکز روی خودش باشه. خودش رو کشف کنه و از همه مهم‌تر، استقلال پیدا کنه.

اگه کسی زود ازدواج کنه، از زیر بار کنترل والدینش پرت میشه سمت مسئولیت‌های ازدواج و اون مسیر رشد شخصی قطع میشه. خیلیا از نظر مالی و اجتماعی وابسته به شوهرشون میشن. 

اگه هدف خاصی نداری، قصد نداری در آینده جایگاه اجتماعی و شغلی خاصی داشته باشی، اشکالی نداره زود ازدواج کن. اگه برات مهمه، بذار چند سال دیرتر

لطفا دلیل هم بگید

نظرت عوض میشه 

منطقی تر میشی به مرور 

الان خیلی از رو هیجانات و احساسات تصمیم میگیری

هنوز شخصیتت کامل نشده بفهمی چی میخوای اصن 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید ولی اگر من ۱۸ سالگی ازدواج می کردم انتخابم درست نبود 

چون اصلا نمیدونستم دقیقا چی میخوام 

اگر تو واقعا به شناخت کاملی از خودت رسیدی خیلی هم ازدواج تو سن پایین خوبه 

لطفا دلیل هم بگید

ببین زندگی متاهلی پررر از چاله و غم و اتفاق و سیاست یه خانواده جدیده.ک یه دختر ۲۰ ساله واقعا کم میاره . خودم تو این شن بودم هنوز ک هنوزه آثار اون همه مشگلات تو زندگیمه.شد تیروئید عصبی شد ریزش مو. شد استرس. تپش قلب شد افسردگی .و ... ببین زیر ۲۵ شوهر نکنین. خواهش میکنم. برین درس بخونین کار کنین آینده بسازین بعد با فکر بالغ و باز یکی و انتخاب کنین ک سلامت روحی داشته باشه. 

از نظر من دختر سن ازدواجش بین 25 تا 35 هست نه زیر 25 خوبه نه بالای 35نوزده که واقعا زوده چون هنوز م ...

خب من اگر بیست و پنج سالگی ازدواج کنم به نظرتون اون موقع اعصاب و روان بچه بزرگ کردن برام میمونه؟ 

یا مثلا سی سالگی بچه اولم به دنیا بیام 36 سالگی من میره کلاس اول من الان خودم سال دوم دانشگاه هستم ذوق خیلی چیزا رو دیگه ندارم حس میکنم پیر شدم

خب من اگر بیست و پنج سالگی ازدواج کنم به نظرتون اون موقع اعصاب و روان بچه بزرگ کردن برام میمونه؟ یا ...

بچه رو هر چی دیر تر بیاری بهتره بنظر من بچه مادر عاقل و اگاه و فهمیده میخواد و البته از نظر مالی تامین نه صرفا مادر جوون و بی تجربه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

به نظر من زوده. چون ۱۹ سالگی اینا، سنیه که تازه فرد داره سعی می‌کنه ببینه چی دوست داره، دانشگاه میره ...

خب الان درس و دانشگاه و... هم مسئلیت های خاص خودشو دارهمن خوابگاهیم و الان مثل یه سرپرست خانواده دارم حساب و کتاب میکنم با مبلغی که دارم به اخر ماه برسونم میدونید مثل دختری نیستم که مستقیم از خونه باباش بره خونه شوهر بعد من اینم بگم من الان دوست دارم با یکی اشنا بشم به عنوان خواستگار تا من بشناسمش تا مشاوره بریم تحقیق کنیم ببینیم اصلا ادم هم هستیم یا نه بعد از یک سال عقد کنیم منم تا کارشناسیم رو بگیرم بعدش عروسی یعنی اون موقع 22 یا 23 هستم من همین الان نمیخوام عروس شم

خب من اگر بیست و پنج سالگی ازدواج کنم به نظرتون اون موقع اعصاب و روان بچه بزرگ کردن برام میمونه؟ یا ...

خب عزیزم احتمال افسردگی نهان داری وگرنه دختر 19 ساله الان باید یه پا اتیش پاره باشه وگرنه اگه تو این سن از ذوق افتادی تو 25 سالگی باید بری سرای سالمندان خودتو بستری کنی 

اینکه یه بچه کلاس اولی مامانش 36 ساله باشه چیز نرمالیه نه اینکه وقتی خود مادر هنوز به اون خودشناسی و جامعه شناسی کامل نرسیده یه بچه هم بیاره 

و اینم بدون برای بچه اول تو هر سنی که باشه اون ذوق و شوقه وجود داره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A