2777
2789
عنوان

حرکت جاری

772 بازدید | 38 پست

سلام خانمها من به خاطر شرایط کاری شوهرم اومدم قم خانواده هامون شهرستانن مدتیه برادرشوهرم میاد خونمون سه تا بچش رو میزارن پیشم زن و شوهر میرم بیرون از صبح تا ظهر خودمم دو تا بچه دارم دخترم کلاس دومه و پسرم پیش دبستان و بچه اونا دخترش کلاس اول و پسرش ۴ سالشه و دختر کوچیکش سه سالشه تازه از پوشک برداشته شده از عهده کاراش بر نمیاد صبح بیدار شدم جاریم میگه بی زحمت بچه ها پیشت باشن من برم بازار و حرم ..... بعد بهم تو واتساپ پیام میده دختر بزرگمو بگو دختر کوچکمو دستشویی ببره طوری دختر بزرگه رفت خواهرشو ببره دستشویی صدام میزنه کنار دستشویی همه کثیف کاری شده از اون ور باید مراقب باشی دعوا نیفتن پنج تا بچه واقعا سخته نمیدونم چرا گیر همچین قومی افتادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه ها مدرسه نمیرن؟

عزیزم همیشه مجبور نیستی قبول کنی بگو فعلا شرایط ندارم

وگرنه تا آخر همینه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

چرا قبول میکنی ؟ 

بگو نه تموم کن 

یه بار دو بار ادم زحمت میندازه یعنی چی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وای خدا باورم نمیشهرسما داره ازت سواستفاده میکنهحرصم ازت گرفته مگه زبون نداری

از،شوهرم میترسم درک نداره دعوا راه میندازه نمیدونم چجوری متوجه اش کنم که مهمان باید حدشو بدونه

برا مدت کوتاه مثلا حداکثر دو سه روز در سال رو میشه ولی بیشتر از اون واقعا نمیشه. اونم سه تا بچه که با بچه های خود آدم بشن ۵ تا.

مهد که نیست این همه بچه رو با هم نگه داری.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃